БФС се изложи грандиозно - явно в Бояна поставят личните

...
БФС се изложи грандиозно - явно в Бояна поставят личните
Коментари Харесай

Поредна тъпотия на БФС - не честитиха рождения ден на рекордьора

БФС се изложи грандиозно - очевидно в " Бояна " слагат персоналните пристрастености над професионализма. За следващ път. Централата „ не помни “ да честити роджения ден на Стилян Петров, който беше през вчерашния ден - на 5 юли. На формалния уебсайт, както и на страницата във Facebook на БФС продължава да няма и ред, само че и това си има своето пояснение - Петров е опозиционер, той е в екипа на Димитър Бербатов, който желае смъкна властта.

Бившият капитан на националния тим е и рекордьор по мачове за трикольорите – 105. Той изпревари в тази ранглиста сегашния президент на БФС Борислав Михайлов (102).



В деня, в който Стенли стана на 43, уеб сайтът и централата мълчаха грозно. Последните честитки там бяха от 2 юли – за рожденните дни на Георги Иванов-Гонзо и Илиан Илиев, а преди този момент, на 28 юни, и на Николай Михайлов.

Сайтът на БФС не пропусна през вчерашния ден да похвали Михайлов, че е връчил плакети на играчите от националния отбор по минифутбол, както и за подвизите на някогашния вратар на националния тим по време на конфликта с Мексико по време на Световното състезание през 1994 година в Съединени американски щати.

Разбира се, страниците на велики клубове като Селтик, Астън Вила и ЦСКА поздравиха Стилян Петров. Именно в тях, и родния Монтана, мина кариерата на сърцатия халф.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР