Безвластие, безутешност, социална, здравна, икономическа, институционална, политическа и екологична криза

...
Безвластие, безутешност, социална, здравна, икономическа, институционална, политическа и екологична криза
Коментари Харесай

Николай Бареков: Крайният резултат от петгодишния мандат на Румен Радев - безвластие, социална, здравна, икономическа, институционална, политическа и екологична криза

Безвластие, неутешимост, обществена, здравна, икономическа, институционална, политическа и екологична рецесия след двугодишни митинги Т.ова е крайният резултат от петгодишния мандат на Румен Радев.

Това написа в профила си във Facebook Николай Бареков, правейки къс етюд на приключващия мандат на някогашния авиатор от Славяново на " Дондуков " 2.

“За изхабеното време за жителите няма да има ресто. Време е да затворим фабриките за илюзии “, написа още Бареков.

Той прави и уточнението, че оценката за изминал мандат на президента се дава съгласно аршина на първия член, избран за него в Конституцията: Президентът е държавен глава. Той въплъщава единството на нацията ".
свързани новини122279на 30.09.2021202686на 20.09.2021
Ето и цялото мнение на Николай Бареков в обществена мрежа:

Оценката за изминал мандат на президента се дава съгласно аршина на първия член, избран за него в Конституцията на Република България, а точно Член 92, алинея 1 от Глава четвърта " Президент на Републиката " (с него започва):
" ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА. ТОЙ ОЛИЦЕТВОРЯВА ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА.... "

Това е критерият. Не какъв брой служебни държавни управления е назначил или посланици или шефове на служби, не какъв брой войни е запалил в страната, а каква нация оставя след себе си и какъв брой войни с непознати сили е запалил.

Спомням си единствено, че през 1997 година Петър Стоянов съумя да сплоти една нация, настръхнала за революция. Георги Първанов пристигна преди 20 години от една низвергната Българска социалистическа партия, която по това време беше второразрядна политическа мощ, а при втория си мандат събра гласовете на стотици хиляди десни хора и съумя да си тръгне с повече от обичайно утвърждение на хората.
свързани новини213659на 13.09.2021
Каква нация оставя през днешния ден след себе си Румен Радев? Какво способства за институциите и за благоденствието на народа конфронтационната му политика с 2/3 от партиите, с Парламента, с Правителствата и с всички останали държавни темели, в това число със Съда? Какво направи за построяването на имиджа на България на интернационалната сцена, в това число на най-високо равнище, а и на по-ниско - с назначените посланици?

Не споделям, че Радев за доста от реакциите си и делата си не беше прав или тежко предизвикан. Беше. Но не му е написано да си изпуска нервите, разпоредено му е по главния закон на Републиката да бъде съвършен, нищо повече, нищо по-малко от тази висша отговорност. Просто методът му на деяние буди доста въпроси и нелицеприятни заключения за несъвместимостта на делата му с президентския пост. Мирише на неуспех.

Неговото държание и политика за тотална Промяна и Юмрукът на революцията диктуваше да е направил от дълго време партия и да е овладял цялата изпълнителна власт на мястото на предходните управленци, а не да кандидаства още веднъж за " Обединител на нацията ", какъвто от дълго време не е. За такава партия щях да гласоподавам, както 2016 аз и околните ми подкрепихме и гласувахме за Румен Радев.

Да обещаваш смяна, която става в Парламента и посредством държавно управление, и да се скриеш в панталоните на измамника Кирил Петков и Асен Василев е замяна, лицемерие и изменничество към народа. Безвластие, неутешимост, обществена, здравна, икономическа, институционална, политическа и екологична рецесия след двугодишни митинги....., това е крайният резултат от петгодишния мандат на Румен Радев.

За изхабеното време за жителите няма да има ресто. Време е да затворим фабриките за илюзии.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР