Безвкусната шега на Крис Рок за косата на Джейда Пинкет

...
Безвкусната шега на Крис Рок за косата на Джейда Пинкет
Коментари Харесай

Уил Смит: В съзнанието ми твърде дълго пулсира чувството, че съм страхливец

Безвкусната смешка на Крис Рок за косата на Джейда Пинкет Смит още отеква в публичното пространство. Не закъсняха мненията, отбраните и тълкуванията на плесницата. Уж под формата на отбрана за обичаната брачна половинка пред очите на целия свят, в действителност шамарът беше невъздържана реакция на Уил Смит в отговор на също толкоз неподходяща провокация от страна на Крис Рок. Дали единият е прав ири другият е прекалил?

Какво приказва шамарът за Уил Смит?

Фактът, че церемонията по разпределяне на Оскарите продължи без никакви последици, също предизвика яростни диспути какво значи „ да защитиш жена “ с явна демонстрация на експанзия. Това възможно ли е в американската просвета? 

Някои сметнаха, че реакцията на Уил Смит е метод да привлече внимание към себе си. Други обаче откриха разправата за притеснителна. Имаше апели Уил Смит да бъде задържан, откакто Рок отхвърли да повдигне обвиняване.  Трети смятаха, че Смит си е изгубил мозъка въпреки и за момент и не е осъзнавал какво е направил, тъй като единствено след минути се разкайваше за постъпката, до момента в който благодареше за получения първи Оскар, облян в сълзи.

Много чернокожи американци видяха ирония във обстоятелството, че Крис Рок продуцира документалния филм Good Hair за това какъв брой значима е косата в чернокожата просвета. Пинкет Смит е една от многото дами, които неотдавна оповестиха битката си с алопецията - състояние, което предизвиква косопад и визира също доста чернокожи дами.

„ В живота си съм свикан да обичам и защитавам хората. Изкуството имитира живота. ", сподели Уил Смит с Оскара в ръце в опит да оневини постъпката си с плесницата. Психолози пък преглеждат случката като изявата на айсберга - феновете видяха единствено повърхността на това, което претърпява Уил Смит в действителност, само че за това никой различен не знае, с изключение на той самият.

Уил Смит е израснал в дом, където домашното принуждение е бил непрекъснат посетител. Първата глава от автобиографията му, " Уил ", започва с трудно изложение по какъв начин бащата атакува майката и това събитие е белязало детството му и в последна сметка целият му живот. 

„ Във всичко, което направих от този момент... имаше фина поредност от извинения към майка ми за бездействието ми този ден “, написа Смит.

„ Без значение какъв брой сполучлив съм станал, в съзнанието ми постоянно пулсира това тънко и безшумно възприятие: че съм страхливец. “

Във времена на принуждение от екрана, от улицата и от интернет

Психологът и министър доктор Джаки Луис, която е чела книгата на Смит, само че не го е лекувала персонално, сподели, че артистът би могъл и по различен метод да отбрани наранената чест на фамилията. 

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР