Безумно щастие обхвана Глория, която най-сетне получи така жадуваните от

...
Безумно щастие обхвана Глория, която най-сетне получи така жадуваните от
Коментари Харесай

Глория не е на себе си: Получи първото "Обичам те" от младия Добри!

Безумно благополучие обхвана Глория, която най-накрая получи по този начин жадуваните от всяка жена думи - " Обичам те ", изречени от мъжа на сърцето й. За Гло това, несъмнено, е Добри, с който са дружно към този момент много месеци, само че до момента най-малко той не бързаше с излиянията. Според мнозина това е за предпочитане, тъй като е елементарно да чуеш двете думички, казани просто ей по този начин, без смисъл.

Явно Добромир Добрев е усетил, че моментът е назрял и се изясни на Глория, освен това обществено. Под нейна фотография в нета, той за първи път се престраши да напише " Обичам те " на британски, а до момента поставяше единствено любовни емотикончета.

Очевидно е, че връзката на певицата с младока е в апогея си и няма да се учудим в случай че той й предложи и брак, а тя одобри. Знаем, че Гло не се е омъжвала след брака си с Илия Загоров, от който е Симона Загорова, само че пък и не сме я виждали по този начин крепко хлътнала.

Може би даже колкото повече в мрежата разискват и плюят връзката й с Добри, толкоз повече двамата се разпалват в възприятията си. Както сме наясно, разликата в годините им е повече от 10. Глория ще стане на 50 напълно скоро, а Добрев е още на 36.

Според мнозина, такава голяма разлика и то в плюс за дамата, е крах за всяка обич, тъй като в един миг мъжът си е мъж и ще потърси по-младичко. Но знае ли се... времето ще покаже по какъв начин ще се развият връзките при тях.

Тагове: Глория добри Глория и Добри Добромир Добрев Симона Загорова Илия Загоров връзка Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР