Безумието по петричките улици продължава, независимо от тежкия инцидент, който

...
Безумието по петричките улици продължава, независимо от тежкия инцидент, който
Коментари Харесай

Няма спирка! Младите пияни джигити продължават да пилят гуми в Петрич

Безумието по петричките улици продължава, без значение от тежкия случай, който стана преди дни. Вчера към 14:00 часа на ул. “Места “ в гр. Петрич, от полицейски чиновници на РУ-Петрич, е осъществена инспекция на лек автомобил „ Фолксваген “, ръководен от Костадин. Р. /19г. / от гр. Петрич. С техническо средство е открито, че същият кара след приложимост на наркотични субстанции, написа Струма ком.

Арестуван е. Около 12:25 часа по ул. “Цар Борис III “ в гр. Петрич, същата на която 18-годишният Георги Попстоянов прегази трима младежи полицейски чиновници на РУ-Петрич, направиха инспекция на лек автомобил „ БМВ “, ръководен от Йордан. Ш. /25г. / от с. Кулата, общ. Петрич. С техническо средство е открито, че същият е карал след приложимост на наркотични субстанции. Това оповестиха през днешния ден от полицията. Посред бял ден дрогирани водачи.

А към момента не е отминало тъжното ехтене от жестокия случай, станал на улица " Цар Борис ", пред нощта на 15 против 16 август.

След безумнотго шофиране на неопитния водач едно момче остана без крайник, а други 2 девойки бяха ранени. Явно е, че нищо не плаши младежите. Правят се митинги против войната по пътищата, а тя продължава да се вихри с цялостна мощ по улиците на града. Младежите упорстват за обективен митинг и ще стачкуват довечера пред съда в Петрич и до момента в който се бунтуват против това техни връстници не престават да безчинстват по петричките улици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР