Безцеремонният мотивационен лектор Лари Уингет, който е благодарен за всички

...
Безцеремонният мотивационен лектор Лари Уингет, който е благодарен за всички
Коментари Харесай

Днес с благодарност приемам всички добри неща, които идват към мен ♥ Добрият Лари УИНГЕТ

Безцеремонният мотивационен преподавател Лари Уингет, който е признателен за всички гадости, случили се в живота му - за положително. 

Когато съзнанието ми не помни да се концентрира върху верните неща и в него пропълзят подозрения, чета тази декларация няколко пъти на ден. Ако не ви се коства подобаваща за вашия жанр, напишете своя лична. Казвайте нещата, които имате потребност да чувате, с цел да ви оказват помощ да създадете живота, който желаете. 

♥ ДНЕС 

Днес с признателност одобрявам всички положителни неща, които идват към мен. Този  ден е изпълнен с неспокойствие, обич, сила и здраве и благополучие. Днес хората ми се обаждат да им бъда в услуга и аз давам отговор, като им давам най-хубавото от себе си. 

Днес аз мисля и упражнявам здраве в моя живот, отказвайки да приема нещо друго с изключение на напълно здраве. Днес аз одобрявам изобилието и благоденствието, които са мои, и с подготвеност ги споделям с другите. 

Днес аз се концентрирам върху мига и не отстранявам мисли за предишното или бъдещето. Днес извозвам деня, наслаждавайки се напълно на това, което върша. Днес ще се извърша с любовни мисли и дейности към всички хора и към мен самия. 

Днес ще прекарам деня, оценявайки високо и благодарейки за това, което имам. Този ден, този час, тази минута, този момент са всичко, което имам, и аз предпочитам да ги употребявам, празнувайки! 

Избрано от: „ Спри да хленчиш! Размърдай си задника “, Лари Уингет, ИК Кръгозор 
Снимки:

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР