Безспорно той е легенда сред почитателите на киното и мнозина

...
Безспорно той е легенда сред почитателите на киното и мнозина
Коментари Харесай

Неузнаваем! На 69 Джеки Чан прилича на дребничко старче

Безспорно той е легенда измежду феновете на киното и мнозина от нас го помнят още от детските си години. Днес артистът е на 69 и въпреки да не е отвън от света на огромните филми, въпреки всичко се любува на зрелостта си в цялостна степен.

Кадри от почитател среща, която се организира в Китай, се появиха и в Мрежата. На фотосите Джеки Чан несъмнено не наподобява по този начин, както сме привикнали да го виждаме на екрана. Сега той е прошарен и стар и на практика прави усещане на много по-дребен човек спрямо физиката си на млади години. Асоциациите тук са по-скоро с античен занаятчия по бойни изкуства, който има за задача да образова почитателите си, а не интензивно да се бие с съперници.

Активните години на Джеки Чан в киното му донесоха популярност в целия свят. С течение на времето той по-скоро се отдръпна от функциите и избра да играе единствено тогава, когато му е занимателно и забавно, т.е. за наслаждение. Със брачната половинка му са дружно от над 40 години и действително двамата имат опция да наблюдават актьорската кариера на личния си наследник – Джейси Чан.

Автор: jenata.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР