Безспорно с най-голяма промяна започна 2024 г. в датския кралски

...
Безспорно с най-голяма промяна започна 2024 г. в датския кралски
Коментари Харесай

Къде изчезнаха крал Фредерик и кралица Мери

Безспорно с най-голяма смяна стартира 2024 година в датския кралски двор. Кралица Маргрете абдикира в интерес на сина Фредерик, който пък стана крал на Дания на 14 януари след скромна гала в Копенхаген.
 Принцеса Изабела - дъщерята на датския крал Фредерик провокира голям интерес към гимназията си
16-годишната принцеса, която провокира възторг

И притегли вниманието към учебното заведение си

Един от първите му професионални задължения беше публично посещаване в Полша при започване на февруари. След това обаче крал Фредерик и цялото му семейство изчезна от публичното внимание.

Причината е, че кралят дружно с кралица Мери и четирите им деца - 18-годишният принц Кристиян, 16-годишната принцеса Изабела и 13-годишните близнаци принц Винсент и принцеса Жозефине, са се отдали на заслужена почивка.

Шестимата са почивали отвън Дания, само че няма информация къде тъкмо, оповестява Billed Bladet. Според изданието Фредерик ясно е декларирал, че ще бъде по-различен монарх от майка си. " Почивките са значими, тъй като евентуално ще имаме много работа. Мери и аз се интересуваме от сфери, които ще изискват от ден на ден нашето наличие на разнообразни конгреси в страната и чужбина, " написа той в книгата си Kongeord.

В първата половина на годината календарът на крал Фредерик и към този момент е цялостен. На 6 и 7 май са на посещаване в Швеция, а на 14 и 15 - в Норвегия. През юни и началото на юли пък са планувани визити на Фарьорските острови и Гренландия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР