Безспорно Николета Лозанова е най-успешната плеймейтка и колкото и да

...
Безспорно Николета Лозанова е най-успешната плеймейтка и колкото и да
Коментари Харесай

Николета Лозанова даде отговор на въпроса дали е бременна

Безспорно Николета Лозанова е най-успешната плеймейтка и колкото и да е неприятно за някои това, половинката на Ники Михайлов несъмнено знае по какъв начин се прави и съумява във всяко начинание. Вероятно няма да ви изненадаме, в случай че кажем, че има нова гола нейна фотография в обществените мрежи. Да, само че по този начин в никакъв случай до момента не сте я виждали. Сочената за една от най-красивите и сполучливи българки лъсна чисто гола на скандална фотография от банята. 

През последните месеци тя и половинката ѝ Ники Михайлов много постоянно пътуват по разнообразни екзотични места, а фотосите, които споделя с милионите почитатели, са в действителност убийствено секси. Няма да си кривим душата - хубостта на родната плеймейтка е общоизвестна из целия свят. Футболният играч очевидно няма нищо срещу тези фрагменти - несъмнено даже е горделив с това.

На новия парещ кадър на Николета, с който пожела сполучлива седмица на почитателите си, я виждаме гола на вратата на банята. Прави усещане тънката талия на звездата, което евентуално дава отговор на въпроса дали е бременна. 

Николета е от дребното звезди, които нямат срещу да се написа за тях, даже и отрицателно. Лозанова от дълго време е схванала, че неприятна реклама няма и всички злобари работят чудесно за нея и подкрепят популяризирането на нейния имидж и надлежно на марката й козметика, която разруши конкуренцията на пух и прахуляк

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР