Безспорно Негово Величество диванът“ е най-важната мебел във всяка дневна.

...
Безспорно Негово Величество диванът“ е най-важната мебел във всяка дневна.
Коментари Харесай

Негово величество диванът

Безспорно Негово Величество „ диванът “ е най-важната мебел във всяка дневна. Имаме не един или два довода, които да ви убедят в това.

Сещаме се за голям брой блокбъстъри в малкия екран и киното, на които дружинката или фамилията се събира към дивана в началните фрагменти на всеки епизод. Също по този начин, в главата ни изникват и фрагменти от филми, където героят си избира жилище точно поради удобството на дивана. Това страхопочитание се корени още от предишното, когато главите на нациите са управлявали от златния престол.

Но и в този момент диванът е най-събиращият и предразполагащ към връзка мебел, тъй като е обвързван с всички действия – ядене, спане, посрещане на посетители, работа и ежедневни занимания със фамилията. Предлагаме ви да съвместим две от обичаните ни действия – странствуване и диван в едно. Как? Благодарение на , които имат страхотни модели – за всеки жанр, усет и…куфар. Да потегляме!

Диван „ Прага “ – когато класиката срещне практичността  

Не знаем дали сте ходили в Прага, само че това е град, който е извънредно хубав и може да побере тълпи от туристи, които му се любуват – подобен е и диванът Прага от Мебели Виденов – впечатлява със своята величина, дизайн и пресен цвят. Много подобаващ за многочленни и отзивчиви фамилии, които обичат да посрещат постоянно посетители. Освен железен подматрачен механизъм с огромна повърхност за сън (130/210 см), диван Прага побира и много движимости, с помощта на двете си ракли.

  Диван „ Лас Вегас “ – заложете на лукса  

Ако стилът и размера на вашата всекидневна го разрешава, горещо ви препоръчаме да заложите всичките си карти точно на този диван. С красиви, топли цветове, стабилен, комфортен, първокласен, хубав. Вижте го, разгледайте го деликатно. Съвършен е отвред с съвършеното комбиниране на цветове и материи, еко кожа и плат. Със седем огромни и три декоративни възглавници – позолете на дома ви да се окъпе в злато и ще се почувствате като спечелили.

Диван „ Мадейра “ – парченце екзотика в хола  

Земните цветове са цялостен шлагер в интериорния дизайн и сме сигурни, че ще си отива с всичко, което сте възнамерявали за вашата всекидневна. Диванът е тапициран с висококачествени дамаски от еко кожа и текстил с отлична компактност, висока резистентност на изхабяване и захабяване. Ще се влюбите в Зефир - първокласна серия платове с прелестно мека и характерна повърхнина.

Диван „ Тенерифе “ – за приключенците  

Разбира се, не всичко е класика и обичайни цветове – от Мебели Виденов имат многочислени оферти и за всички изобретателни персони, които обичат холът им да ги подготвя към активност и да ги зарежда за ежедневните завършения. Точно за вас е този нечовечен диван в огнен цвят, който върви в комплект с две цилиндрични възглавници в алено и бяло - те са превъзходен акцент и акцентират вашия характерен жанр.

Диван „ Рим “ – безконечната класика  

Рим не е бил издигнат за ден, само че пък този възвишен диван може да преобрази хола ви за секунди. Самото му наличие впечатлява с непостижим дизайн, безконечен като града и също толкоз обаятелен. Ексклузивният му дизайн, практичността му и лесното му превръщане в легло, са единствено дребна част от образа му, в които се влюбихме от пръг взор. Гарантираме ви, че с този диван освен ще впечатлявате компанията, която ви идва на посетители, само че и всяка вечер ще се чувствате покрай произведение на изкуството.

Не знаем дали скоро планирате пътешестване до някоя от тези дестинации, само че се надяваме да организирате такова до най-близкия филиал на Мебели Виденов или онлайн магазина им. Докоснете се до море от изключителни дивани, чието качество е безпомрписно, а стилът им – безспорен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР