Безспорно най- емоционалният момент за сезона на Вип Брадър“ беше

...
Безспорно най- емоционалният момент за сезона на Вип Брадър“ беше
Коментари Харесай

Бащата на Александра Богданска влезе в къщата! Ето какво се случи:


Безспорно най- прочувственият миг за сезона на „ Вип Брадър “ беше срещата на с татко й. Моделката се ожени за Даниел Петканов, макар безапелационния отвод на родителите й да отидат на сватбата им.

В последната задача за сезона всички съквартиранти трябваше философски да устоят на срещата с най- околните си хора, без да имат право да мърдат или да приказват. През целия ден родители, деца и съпрузи влизаха един по един в къщата.

И до момента в който всички се радваха, че виждат околните си, единствено Александра Богданска трепереше от боязън. Тя беше уверена, че родителите й няма да дойдат да я видят, тъй като са гневни поради сватбата с Даниел. След всяка прочувствена среща на съквартирант с негов непосредствен, моделката ставаше все по- тъжна и все по- мъчно овладяваше рева си.

За нейна голяма изненада обаче, татко й се появи в къщата. Още щом го видя да влиза в помещението, сълзите й започнаха да текат. Той незабавно я прегърна и целуна, с цел да я успокои. И поздрави зетя! Бащата на Александра призна, че не пристигнали на сватбата, тъй като по този начин и не разбрали, че е същинска. Иначе, нямали нищо срещу зетя и дори доста му се радвали.

Биг Брадър направи момента още по- специфичен, като подаде сигнал, че съквартирантите могат да се раздвижат и да приказват. Даниел Петканов изиска публично ръката на Александра от татко й и най- след това младоженците получиха по този начин жадуваната благословия. Всички съквартиранти избухнаха в рев, тъй като претърпяха дружно с моделката огромната драма с неодобрението на родителите й за сватбата с Даниел.

Александра най- след това си отдъхна, а камъкът от сърцето й падна, което незабавно си пролича на лицето.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР