Безспорно можем да кажем, че Джеймс Уан свърши страхотна работа,

...
Безспорно можем да кажем, че Джеймс Уан свърши страхотна работа,
Коментари Харесай

Защо Джеймс Камерън не би режисирал Аквамен

Безспорно можем да кажем, че Джеймс Уан свърши страхотна работа, режисирайки " Аквамен " . Разбира се, филмът има своите недостатъци, само че би трябвало да се споделят и хубавите неща.

Светът на " Аквамен " се уголемява и става по-страшен

Нещата обаче няма да бъдат по никакъв начин розови

Джеймс Камерън обаче разкритикува съществено " Аквамен ", тъй като съгласно него на кино лентата му липсва натурализъм. В изявление за Yahoo Камерън споделя, че " Аквамен " в действителност е огромна веселба, само че той персонално не би могъл да режисира сходен филм.
 Кадър от

Кадър от "Аквамен "

Причината е, че подобен вид филми изискват разкъсване със законите на физиката и действителността и е някъде сред Гръцката митология и приказките. А самият той не може да направи сходно нещо.
 Кадър от

Кадър от "Аквамен "

Джеймс Камерън добавя, че безусловно е прекарал хиляди часове под водата поради фотосите на продължението на " Аватар " и знае, че подводните фрагменти би трябвало да наподобяват действителни. И макар че може да се наслаждения на " Аквамен " не го приема изцяло, тъй като не наподобява действително.
 „ Алита: Боен ангел “, Джеймс Камерън и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Алита: Боен ангел “ на Джеймс Камерън

Може ли киборг да се окаже повече човек от хората

Режисьорът споделя още, че в продължението на " Аватар " чувството от подводните подиуми ще бъде напълно друго от това в " Аквамен ". Но за това ще способства и потреблението на технология за снимане под вода, която никой преди този момент не е имал опцията да употребява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР