Безспорният фаворит на публиката и летен блокбъстър „Бързи и яростни:

...
Безспорният фаворит на публиката и летен блокбъстър „Бързи и яростни:
Коментари Харесай

„Бързи и яростни”, но никога губещи: Скалата и Стейтъм с мачо претенции за „Хобс и Шоу”

Безспорният любимец на публиката и летен блокбъстър „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу” счупи всички върхове по гледаемост и доходи, само че детайлности от договорите на Дуейн Джонсън – Скалата и Джейсън Стейтъм провокираха насмешки в медиите. Оказва се, че и двамата артисти имат клаузи, съгласно които в никакъв случай не би трябвало да бъдат побеждавани в борба по време на лентата.

Мачо клаузата се грижи за това никой от основните герои да не наподобява по-слаб физически от другия и постоянно да са с равни сили.

Според информация, изнесена от „ Уолстрийт джърнъл”, Стейтъм е договорил с продуцентското студио „ лимитът, до който може да бъде бит” в историята. Екипът на Скалата пък се е договорил с продуцентите „ постоянно да отвръща на ударите” на злодеите.

Авторът на материала Ерик Шварцвел разяснява, че това силите постоянно да са равнопоставени е надълбоко вкоренено във всички филми от поредицата „ Бързи и яростни”. По думите му в „ Съдбата на яростните” от 2017 година е имало сцена, в която Скалата лежи в краката на Вин Дизел след борба. Джонсън обаче трансформирал сцената в последния миг и в лентата той е седнал, а не лежащ.

Според други информации Вин Дизел ходел на снимачната площадка със сестра си, която безусловно брояла какъв брой пъти удрят брат й, с цел да може той да отвърне също толкоз пъти.
Дуейн Джонсън – Скалата получи звезда на Алеята на славата Бившата звезда от кеча е втората най-високоплатена звезда в Холивуд
Други кинокритици разясняват, че във филмите „ Бързи и яростни” постоянно се случва нещо извънредно, което завършва всички борби сред основните герои в миг, в който силите са равнопоставени.

Изнесената информация провокира саркастичен коментар от страна на „ Гардиън”. Там киноредакторът Стюърт Херитидж предлага в идващия филм от поредицата Скалата и Джейсън Стейтъм да носят „ идентичен размер изкуствени тестиси от външната страна на облеклата си”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР