Безспорен факт е, че Мария Бакалова е най-известната българска актриса

...
Безспорен факт е, че Мария Бакалова е най-известната българска актриса
Коментари Харесай

Българинът, който спечели сърцето на Мария Бакалова

Безспорен факт е, че Мария Бакалова е най-известната българска актриса в Холивуд и единствената, номинирана за Оскар. Това обаче не я е предиздвикало да не помни от кое място е тръгнала, в противен случай. Всяка свободна минута тя прекарва в България.
 Мария Бакалова, O Horizon и присъединяване на българската актриса в новия филм на Мадлин Саклър
Напред и нагоре за Мария Бакалова

Пореден нов филм с нейно присъединяване

През миналия уикенд 26-годишната Бакалова е била забелязана да почива в петзвезден хотел във Велинград. В това евентуално няма нищо учудващо, тъй като напълно неотдавна тя приключи фотосите за новия филм на Мартин Кембъл Dirty Angels в Солун.

По-изненадваща се оказа компанията, в която актрисата е в спа курорта - дружно с Валери Григоров. Всъщност за двамата като двойка се приказва още от няколко месеца. На 14 февруари Мария разгласява фотография в стори в Instagram с червени рози, като тагна Валери. Той пък й дава отговор със сърце.

Почивката им във Велинград е удостоверение за връзката сред актрисата от " Борат " и Валери, който е наследник на олимпийската шампионка Мария Грозева и стана известен около присъединяване си в " Игри на волята ".

Двамата са се срещнали точно по време на фотосите на Dirty Angels, където Григоров взе участие като каскадьор, пишат " Телеграф ", които първи съумяха да ги снимат дружно във Велинград. Очевидно Мария Бакалова и Валери Григоров са новата българска звездна двойка. Сега остава и двамата да го потвърдят по-категорично.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР