Безславно уволнените от Нова телевизия Ани Цолова, Миролюба Бенатова и

...
Безславно уволнените от Нова телевизия Ани Цолова, Миролюба Бенатова и
Коментари Харесай

Натирените от Нова тв Ани Цолова и Бенатова дерат студенти по 800 лв.

Безславно уволнените от Нова телевизия Ани Цолова, Миролюба Бенатова и тяхната някогашна шефка Дарина Сарелска, която сякаш отпътува за Съединени американски щати, с цел да прави кариера там, още веднъж са се събрали, написа „ Ретро “.

Трите дами решили да печелят  от преподавателска активност и към този момент анонсираха в обществените мрежи, че ще водят майсторски клас по снимане на видеорепортажи. Обучението щяло да се организира сред 16 и 31 октомври, В плана влиза настоящият в Нова телевизия оператор – Благой Момчилов. Мястото на курса е в Нов български университет.

Най-скандалното обаче е цената на образованието 800 лева на човек. 10% отстъпка щели да получат само студентите, които следвали в Нов български университет Организаторките настояват, че  форумът ще се организира с дребен брой участници поради самостоятелния метод и мощно практическата устременост. Дори да съберат единствено 20 души триото публицисти ще завоюва 16 000лв.

За да не наподобява таксата прекомерно повишена Цолова, Бенатова и Сарелска са написали, че част от приходите щели да бъдат дарени на дела в поддръжка на медийната просветеност, без да е конкретизирано какви са тъкмо и кои фондации иницират дарението.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР