Безрезервната и дългогодишна подкрепа на инициативи, свързани с децата, донесе

...
Безрезервната и дългогодишна подкрепа на инициативи, свързани с децата, донесе
Коментари Харесай

Безрезервната подкрепа на инициативи за децата донесе признанието „Посланик на доброто“ на Нестле България |

Безрезервната и дългогодишна поддръжка на начинания, свързани с децата, донесе на Нестле България признанието „ Посланик на положителното “.

За първи път в историята на премиите на ДАЗД, премията се връчва на компания за напъните й да поддържа начинания, ориентирани към децата.

„ За мен и за целия екип, който стои зад програмата „ “ е чест да получим тази премия. Това е ясно самопризнание, че всички старания, които влагаме, са смислени и от година на година усилваме броя на децата, на които оказваме помощ да водят по-здравословен живот. Независимо дали получаваме награди или не, ще продължим да работим за по-здравословно бъдеще за децата “, сподели Нели Ангелова, шеф „ Комуникации “, Нестле, Югоизточен пазар.

се връчват от Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) за трета поредна година. След доста сложен избор и десетки постъпили истории в ДАЗД, бяха избрани седемнайсетте посланици на положителното за 2021 година

Всички те са хора и организации, които са направили положително и са помогнали на дете/деца в неволя, подали са ръка и даже са рискували личния си живот, с цел да накарат някое дете и фамилията му, още веднъж да повярват, че добротата съществува.
Контакти:
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР