Безработен атомен физик е пребил съдийка от Видин, която преди

...
Безработен атомен физик е пребил съдийка от Видин, която преди
Коментари Харесай

Посред бял ден: Осъден преби магистрат в центъра на Видин

Безработен атомен физик е пребил съдийка от Видин, която преди време го пратила в пандиза, заяви ръководителят на Окръжния съд в крайдунавския град Цветан Кръстев на конференция.
Осъденият от 43-годишната Анета Петкова Владимир Райчев Попов я причакал към 9.30 часа през вчерашния ден в региона на търговски център "Никра ", до момента в който тя отивала на работа. Мъжът я блъснал, вследствие на което тя паднала на земата, а той почнал да я рита.
Никой от хората на улицата не се е притекъл на помощ, сподели още Цветан Кръстев, който описа, че нападателят е ругаел дамата с непристойни изрази.
През май 2007 година Петкова е била ръководител на правосъден състав, заменил пробационна присъда на Владимир Попов с ефикасна тримесечна присъда за закана за ликвидиране, посочи Кръстев.
За случая е осведомена Областната дирекция на полицията, където Петкова е подала тъжба. Оттам прецизираха, че материалите по преписката са изпратени в Районна прокуратура-Видин, която е образувала досъдебно произвеждане за нанасяне на телесна щета против Попов. С разпореждане на прокурор биячът е арестуван за 72 часа.
Вчера следобяд арбитър Петкова е била прегледана от правосъден доктор за определяне на нанесените й контузии.
Нападателят е наследник на някогашен видински магистрат. Бащата, към този момент мъртвец, е бил зам.-председател на Видинския областен съд преди 1989 година Нападателят сега е незает, а по специалност е атомен физик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР