Безпримерна наглост в най-тежкия момент в новата история на Царево.

...
Безпримерна наглост в най-тежкия момент в новата история на Царево.
Коментари Харесай

БГ простотия: Шеф на паркинг щави по 3 лв./час доброволците в Царево – ето го Иван Вълчев

Безпримерна безочливост в най-тежкия миг в новата история на Царево. Оказа се, че часове след унищожителния потоп, който взе четири жертви и нанесе колосални вреди на туризма в курорта, един човек е решил да прави пари на гърба на гостите на града и…доброволците, пристигнали да оказват помощ за възобновяване на Царево, като щави водачите по 3 лева./час, по алармираха читатели на Флагман.бг.

 Паргингът, който взима по 3 лв. на час от водачите, пристигнали да ринат кал след потопа

Паркингът в центъра на града – до автоспирката, проработи още във вчерашния ден за печал, а измежду първите неприятно сюрпризирани бяха бедстващи туристи, пристигнали да потърсят помощ от общинския спешен щаб.

Още тогава те алармираха, само че очевидно поради паниката, която настъпи, контрольорът от въпросния обект ненадейно изчезна.

Реклама

Днес млад мъж с оранжева жилетка се завърна на мястото и стартира да таксува с по 3 лв. на час всеки спрял. И защото сега туристи в града няма, си изпатиха доброволците, които почтително бяха таксувани. Ако желаеха да посветят деня си на Царево, те трябваше първо да си приготвят по 30-ина лв. за автомобила си и след това да вършат всичко останало.

Паркингите в Царево са стопанисват след извоюван конкурс от „ Тео кос 81 “ЕООД, благосъстоятелност на Иван Петков Вълчев, човек от Царево, за който не е загадка, че е в прелестни връзки с общинския консултант Емил Пейчев. Явно боят, който отнесе тарикатът Иван в края на юли от изневрен клиент на паркинга, не е бил незаслужен…

„ Не може посред бедствието, когато всеки се е втурнал да оказва помощ на хората в неволя, да се отвори този паркинг и да се събират пари наред. Съжалявам, че тези хора нямат никакъв нюх. Безскрупулни са “, разяснява Николай Димов, който ни изпрати и видео, снимано през днешния ден по обяд.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР