Безпрецедентно, и кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че е

...
Безпрецедентно, и кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че е
Коментари Харесай

Кмет иска опълчение срещу прокурорски син: Полицията бездейства - Перник се страхува

Безпрецедентно, и кметът на Перник Станислав Владимиров разгласи, че е подготвен да излезе на митинг със съгражданите си, в случай че органите на реда не подхващат незабавни ограничения " против махленски тормоз от съмнителни лица ".

В послание, оповестено във фейсбук, Владимиров декларира, че няма да остави града да бъде сплашван " от мутри или от деца, които си играят на мутри ".

Очевидно е, че под " мутрите " или " децата " се има поради серийните безчинства на сина на зам.-окръжния прокурор Бисер Михайлов - Васил.

Повод за реакцията на кмета е казусът с пребития някогашен футболист на " Миньор " (Перник) и футболен началник Румен Андонов.

Както Клуб Z писа - по него цялата прокуратура си е направила отказ. Както и по предходни рагистрирани досъдебни производства против 18-годишния прокурорски наследник.

След разгласяването на случая последваха и други сигнали против посочения за причинител Васил Михайлов, появил се е видеоклип, в който " синковецът " бие... служител на реда, заяви БНР.

В обръщението си Станислав Владимиров приканва органите на реда в околните няколко дни да подхващат незабавни ограничения, с които да потвърдят на обществото, че Перник е безвреден град.

" Ще желая ПОМОЩ ОТВЪН, в случай че пернишката полиция не може или не желае да се оправи с хора, които бият почтени жители в Перник и не получават ответна реакция ", написа Владимиров.

И най-интересното:

" Перничани, БЪДЕТЕ В ГОТОВНОСТ, в случай че полицията не може да отбрани града ни, да го създадем ние. Ако би трябвало ще излезем на улицата. И аз ще бъда НА ПЪРВИЯ РЕД С Върховен административен съд. Защото на следващия ден потърпевш може да бъде вашето дете или родител ", написа градоначанлинък.

Ето и целия текст на поста на Владимиров:

" Последните месеци и най-много дни, град Перник е подложен на невъобразим от десетилетия махленски тормоз от съмнителни лица. Тормоз, в който се пребиват деца и възрастни по най-жесток метод. Полицията бездейства. Перник се опасява.

Това е неприемливо!

Призовамам органите на реда в околните няколко дни да подхващат СПЕШНИ ограничения, в които да потвърдят на обществото, че Перник е безвреден град. Да убедят жителите на Перник, че са предпазени.

Ще желая ПОМОЩ ОТВЪН, в случай че пернишката полиция не може или не желае да се оправи с хора, които бият почтени жители в Перник и не получават ответна реакция.

Ако органите на реда не се задействат стремително, не покажат, че са на страната на хората, ще бъда ПРИНУДЕН ДА ИЗЛЯЗА НА ПРОТЕСТ, дружно с перничани, тъй като ние желаеме да живеем в сигурен и спокоен град.

Откакто съм кмет на Перник поставих много старания, с цел да се понижи уличната престъпност. Камери има съвсем на всички места из града. Но за няколко дни всичко може да се срути, в случай че полицията абдикира от отговорностите си.

Искам перничани да знаят, че СЛЕДЯ ВСИЧКО! И няма да оставя града да бъде сплашван от мутри или деца, които си играят на мутри.

Перничани, БЪДЕТЕ В ГОТОВНОСТ, в случай че полицията не може да отбрани града ни, да го създадем ние. Ако би трябвало ще излезем на улицата. И аз ще бъда НА ПЪРВИЯ РЕД С Върховен административен съд. Защото на следващия ден потърпевш може да бъде вашето дете или родител.

Органите на реда са на ход. Успокойте перничани. Те не могат да спят умерено! Няма да дремя и аз! "

Интересни са обаче и мненията изпод - те са близо 300 и съдържат от описания на обстановката...

" От години е като в Дивия запад. "

... Също по този начин обаче има и линк към материал в пресата от 2010 година, когато самият... Бисер Михайлов - зам.-окръжен прокурор на Перник, е арестуван по обвиняване за лихварска активност. Тогава написа, че той отпуснал заем на български жител от 30 000 лева, и получавал рента по 3700 лева на месец. Заплашвал друга жена, която дължала пари.

После обаче магистратът очевидно е възобновен на много високия си пост.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР