Безпрецедентната на кризи 2020 година вече отминава. Тя бе белязана

...
Безпрецедентната на кризи 2020 година вече отминава. Тя бе белязана
Коментари Харесай

Топ ясновидка със смразяваща прогноза за пандемията, политиката и хората след 2021 г.

Безпрецедентната на рецесии 2020 година към този момент отминава. Тя бе белязана от международна пандемия, икономическа рецесия, безработица, митинги и жестоки закононарушения. В края на годината се появи лъч вяра – учените се сплотиха и сътвориха ваксина против COVID-19. Изпращаме една сложна година, която промени всички ни, тя ни накара да се замислим за полезностите и фамилиите ни. На този декор се питаме какво ни чака през идната - 2021 година

След 4 юли светът към този момент няма да е същият, тъй като предстоят световни промени. Тези промени стартират от 21.12.-22.12.2020 година, тъй като тогава навлизаме във Века на водолея. Такава прогноза направи топ ясновидката Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен пред.

Човечеството ще се пребори ли с пандемията от COVID-19? Какъв урок даде рисковия вирус на хората?

До 2034 година човечеството ще се пребори с пандемията. Тогава тя ще бъде минало. Още една-две години имаме спадове и върховете. След огромното затваряне няма да има друго такова в България. Бизнесът ще се рестартира до март и следващата година, до август 2022 година, хората ще се стабилизират и финансово и душевен.

В момента с изключение на пандемия, хората са доста уплашени и ни чака една бедна 2021 година. Тя е обвързвана с политически земетресения. След изборите ще влязат пет партии и няма да може да се сформира държавно управление. След рецесията през 2019-2020 година, каквито и ограничения а се взимат, хората ще бъдат доста обезверени. Няма да бъдат към този момент тези политически сили.

Вирусът не даде урок на българите. Те не се трансформираха. Дори излязоха нескрито по-агресивните им черти. След 4 юли светът към този момент няма да е същият, тъй като предстоят световни промени. Тези промени стартират от 21.12.-22.12.2020 година, тъй като тогава навлизаме във Века на водолея. В него ще господства духовността, любовта, хармонията сред хората. Това ще продължи 10-15 години, с цел да се променим. Тази смяна аз не я виждам през 2021 година при хората. Злобата не е присъща линия на българина. Искаме или не, ние ще се променим, само че това няма да стане от през днешния ден за на следващия ден, ще ни би трябвало време.

Ще продължат ли митингите в страната? Ще се задълбочат ли обществените неравенства сред хората?

През лятото ще се тресем от нови митинги, предвижда Гюкчен. След изборите мъчно ще се сформира държавно управление. Протестите ще продължат. Целият политически хайлайф до 2023 година няма да го има. Промяната стартира от 4 юли. Хората към този момент са осъзнати, те знаят, че има проблем, само че той не е единствено в политиците, той е и в нас. Затова смяната ще бъде освен политическа, само че и при хората и ще е продължителна. Не знам след време защо ще са им тези пари на някои хора, които водят война за пари. Каквото е за бедните, това ще е и за богатите. През 2021-2022 година идват нови земетресения, свързани с финансите. Ще има спад в стопанската система. Икономиката може да се рестартира най-рано по средата на 2022 година до 2023 година

След изборите ще има ли политически земетресения и промяна на системата?

Спиралата на политическите земетресения ще продължи до 2025 година До тогава ще се разместват политическите пластове и ще се появят нови политически водачи, младежи, които да ни ръководят. Основните политически сили ще се запазят – ГЕРБ и Българска социалистическа партия, само че няма да бъдат към този момент в управата, както до момента са били.

Ще има ли нови знакови арести в страната? Ще има ли наказани политици?

Това занапред следва. Няма ненаказано зло. Винаги има заплатен обяд. Може би и те ще си го платят. 2021 година е годината на прехода. Това е мощна година на човешката воля и мощна година на хората, не на политиците. Ще стават огромни промени след 22.12.2020 година в човешкото схващане, в човешката душа, в човешките връзки. Сега стартират измененията. Тя доста ще ни помогне да израснем като хора. Ние сме доста положителни хора, само че световно 2028 година българите ще бъдат едни от най-можещите и най-управляващите хора, тъй като българинът е интелигентен човек. След като паднат тези окови, този стрес, който претърпяваме и за който не бяхме подготвени, ще се оправим. Българинът е интелигентен, изкусен, има всички качества. Пет века не са могли да ни претопят, в този момент с няколко години, българинът няма да се съобщи. Сега българинът се разсъни и той ще тръгне напред и нагоре, само че това е един дълъг интервал.

През 2021 година няма да има толкоз доста смъртни случаи. Основният проблем на хората ще бъде по какъв начин ще оцеляват и по какъв начин да подредят живота си. Промяната стартира на 4 юли и в този момент от 22.12.2021 година ние сме в нов стадий цялата общественост, целият свят.

Какво ще се промени в международен мащаб?

През март месещ може да има политически земетресения сред Украйна и Русия. Може да има отчасти затваряне сред тях.

В Съединени американски щати ще се борят да оцеляват, тъй като там пандемията даде най-големите провали и ще продължава да дава. Ако при нас 2022-2023 година свършва пандемията там ще продължи до края на 2024 година и по-късно вирусът ще бъде овладян в целият свят ще настане едно ново начало. То стартира днес-утре при нас.

Водеща би трябвало да е любовта, хармонията, женското начало, би трябвало да се обърнем към себе си, да преодоляваме компликациите, да се обърнем към себе си и по този начин да преодоляваме компликациите и дамите не би трябвало да се вършим на мъже. Всеки ще би трябвало да откри пътя си в живота, няма значение дали е на една година или на 50, 60 или 70 година Тази смяна е реалност. През 2023 година ще забележим, че смяната фактически я има. Европейски Съюз няма да съществува, ще се разпадне през 2025 година Това ще бъде поради политически ходове на политиците, които ще се пробват да спасят света.

Не желая да тревожа хората – нито ще умрем от апетит, нито от войни, нито от пандемия. Това, което се случва би трябвало да даде урок на всички ни, че би трябвало да бъдем обърнати към фамилиите и към домовете си, да не завиждаме. Ако променим това целият свят ще тръгне към по-добро. Светът се ръководи от върховен политически хайлайф. Те занапред би трябвало да вземат ограничения по какъв начин да оцелее това човечество.

Отношенията ни с Република Северна Македония ще се възстановяват ли? Ще признаят ли историята ни?

Не ми харесва, какво се случва, тъй като те са българи, като нас. Все отново на Балканите ще се резервира някакъв мир. Това, което ще се случи положително за нас, е да се резервира този мир, нищо че има устни престрелки сред политиците.

Ще има ли кървави терористични офанзиви в Европа?

Те ще бъдат частични, повече във Франция и Германия. Българите са застраховани. Европа ще се бори да оцелее до август месец.

Очакват ли ни естествени бедствия и катаклизми?

Катаклизми по света ще има. Ние към момента сме съхранени от мощни трусове и неприятни поличби. Малко по-суха ще бъде годината. Ще има смяна в климата – с 1-2 градуса ще бъде по-топло. Човечеството е в риск в идващите 25 години. Ние ще оцелеем. Ще има естествени катаклизми – трусове, вулкани и така нататък до момента в който се намести безусловно всичко, само че тези висши политици би трябвало да се приземят до естествените хора, с цел да бъдат едни и да видят по какъв начин да оказват помощ на човечеството и Вселената.

Пожелание към българите за 2021 година

Нека светлината да пристигна в домовете Ви, здравето, шанса, и берекета. Ние сме твърд народ и това ще мине. Обичам Ви и бъдете щастливи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР