Безплатното разширение Ad Speedup легално заобикаля забраните на YouTube. Рекламите

...
Безплатното разширение Ad Speedup легално заобикаля забраните на YouTube. Рекламите
Коментари Харесай

Измислиха гениален начин за прескачане на рекламите в YouTube

Безплатното уголемение Ad Speedup легално заобикаля възбраните на YouTube. Рекламите минават, без да забележите – всичко е автоматизирано.

Умишлено закъснение и блокиране на проявлението на видеоклиповете при съществуване на стратегия за блокиране на реклами – през последните месеци битката на YouTube с рекламите отиде прекомерно надалеч. Потребителите бяха извънредно недоволни от фрапантните решения на платформата, които се оказаха сложни за заобикаляне: доста от тях трябваше да сменят браузърите си или да се откажат от блокирането на реклами, с цел да продължат да гледат умерено YouTube. Сега разработчик под псевдонима hackhive-io е измислил в действителност грациозен и напълно законен метод да прескачате рекламите в YouTube, без да се постанова да употребявате разнообразни стратегии за блокиране на реклами.

Проектът Ad Speedup (съвместим с браузърите Гугъл Chrome и Microsoft Edge) прави тъкмо това, което подсказва името му. Вместо изцяло да блокира рекламите в YouTube, разширението просто ги форсира 16 пъти, като свежда до най-малко спирането на възпроизвеждането. Ad Speedup автоматизирано разпознава изскачащите реклами в границите на видеоклипа и трансформира да вземем за пример една 30-секундна интеграция в лека пауза, не по-дълга от 1-2 секунди. Звукът в рекламите също се изключва автоматизирано и не въздейства на самото видео.

Ad Speedup работи по доста обикновен метод. Процесите са автоматизирани във фонов режим и не включват никакви съмнителни способи, които управлението на YouTube би могло да сметне за нарушаване на потребителското съглашение на видеохостинга, какъвто е казусът с блокерите. Разширението форсира рекламите, като употребява вградения в браузъра видеоплейър, който от своя страна е директно обвързван с предлаганите от услугата контроли на видеото

Ad Speedup е налично за инсталиране от уеб магазина на Chrome. Уточнява се, че разширението не събира и не употребява персонални данни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР