Безплатни консултации с кардиолог, уролог и съдов хирург ще се

...
Безплатни консултации с кардиолог, уролог и съдов хирург ще се
Коментари Харесай

Безплатни консултации с кардиолог, уролог и съдов хирург ще се извършват в УМБАЛ Проф. д-р Александър Чирков

Безплатни съвещания с кардиолог, уролог и съдов хирург ще се правят в УМБАЛ " Проф. доктор Александър Чирков " от 4 до 15 септември. Инициативата е продължение на безплатните съвещания от средата на месец юли и се удължава във връзка идния Световен ден на сърцето, който се отбелязва на 29 септември, оповестяват от здравното заведение.

УМБАЛ " Проф. доктор Александър Чирков " обръща съществено внимание на профилактиката и предварителната защита на сърдечносъдовите болести, които остават измежду водещите причина за смъртност в България.

Над 90% от смъртните случаи в света и повече от 50% в Европа са резултат от тях. Сърдечносъдовата система непрекъснато е подложена на влияние на редица рискови фактори, които повреждат сърцето и кръвоносните съдове и постоянно имат съдбовни последици. Значителна част от сърдечносъдовите болести са предотвратими при ранно диагностициране и предприемане на своевременни ограничения.

Затова профилактичните прегледи ще оказват помощ за положително здраве на сърцето и понижаване на риска от развиване на сърдечносъдови болести.

Прегледите при кардиолог и уролог ще се реализират всеки ден в дежурния кабинет на Медицински център " Св. Екатерина ", след авансово записване на телефон 02/ 9159 586; 02/ 9159 585.

Желаещите да се прегледат при съдов хирург могат да го създадат всеки ден от 10 до 12 часа, след записване на 02/9159635 или на 02/9159627. Не е належащо пациентите да носят направление от персонален доктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР