Безплатна е регистрацията и на малките бензиностанции, и на големите.

...
Безплатна е регистрацията и на малките бензиностанции, и на големите.
Коментари Харесай

Ревизоро обвини българските жълти жилетки, че не искат да ги лови закон

Безплатна е регистрацията и на дребните бензиностанции, и на огромните. Но всеки желае да е търговец на дребно, с цел да няма отговорности във връзка с данъчните хранилища. Това съобщи пред bTV депутатът от „ Обединени патриоти” Емил Димитров-Ревизоро, главен мотор на така наречен закон за горивата, който беше де факто отсрочен неизвестно докога.
Ревизоро атакува и Сдружението на търговците и превозвачи на горива, като разгласи, че неговият представител Симо Симов дори не трябвало да бъде на съвещанието на парламентарната комисия за наблюдаване на приходните организации, тъй като заповядвал на депутатите и желал невъзможни законови разпореждания. Това беше съвещание сред първо и второ четене, беше аргументът на Ревизоро за какво въобще представител на сдружението не е трябвало дори да е на съвещание. Депутатът обаче не засегна въпросът за присъединяване на Валентин Златев като представител на Българската петролна и газова асоциация на същото съвещание, което беше разказано от Симов по този начин: " Не разбрах дали господин Димитров е ръководител на тази комисия или господин Златев ".
Никога няма да седна с тях в едно студио, тъй като съм приказвал с легалния бизнес. Те не желаят да се впишат – като се впишат, да заповядат. Те желаят специфични условия, които не съществуват на никое място – били цистерни-превозвачи, но уредите им не са наред, разпали се Ревизоро, който видя напън да се рекетира Бойко Борисов. Тези хора желаят да се водят превозвачи, само че не са такива, а са търговци, сигурен е Ревизоро. И попита като се случи огромният скок на цените на горивата, страната с кого договаря - с тези хора или " с едрия, законен бизнес ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР