Безобразието, което се случва със сделката на най-голямото ЕРП в

...
Безобразието, което се случва със сделката на най-голямото ЕРП в
Коментари Харесай

Кристиян Коев: Г-н Борисов, обръщам се към Вас най-добронамерено, да си ходите от властта!

Безобразието, което се случва със договорката на най-голямото ЕРП в България е неприемливо! Премиерът Бойко Борисов безпределно подцени интелигентността на българския народ и вроденото му възприятие за самозапазване. Няма и държавник, който надълбоко да не се е възмутил и тормозил от безочието, с което се отнася по случая премиера и държавното управление му.
Разбра се от Генерал Атаносов, че мъжа на Гинка е остарял прочут на ДАНС. Други разкриха връзка с групировката СИК. Председателят на Българска социалистическа партия непосредствено сподели, че по предварителна информация Бойко Борисов стои зад договорката. Фирмата, закупила ЧЕЗ като заслон дължи пари на страната, настояват и проверяващи публицисти.
Слушам врели-некипели по какъв начин в договорката не може да се намесва държавното управление, тъй като била от частен темперамент. В същото време електропреносната мрежа е от голяма важност за националната сигурност, само че видиш ли ти Гинка става притежател на същата национална електропреностна мрежа.
Г-н Борисов, за тъпи ли ни смятате? Ако има нещо жалко, е метода по който се придобива ЧЕЗ, от която завися аз и още половин България. Баламосвате ни и отново вкарвате офшорки за заслон. До в този момент търпях дружно с по-голямата част на българският народ, само че всяко нещо си има граница! Обръщам се към Вас най-добронамерено със съвет да си ходите от властта. Десет години ваше ръководство стигат. През тези години народа заплати задоволително всички обири и грабежи от вашето обграждане. Излишно е да загатвам банката КТБ и доста други закононарушения, платени от нашият джоб на данъкоплатци. Опита да ни убедите, че нямате нищо общо с закононарушенията, на които сме очевидци в този интервал са без покритие и не Ви имам вяра! Ако нямахте общо, щяхме да сме очевидци на наказани и затворени виновници, където им е мястото. В противоположен случай сте просто несръчен и рисков за ръководството на страната. С ЧЕЗ няма да Ви се размине. Ако остане и най-малкото подозрение, че стоите зад договорката на Гинки и калинки пролетта чука на вратата и площадите ще бъдат цялостни от угнетени, протестиращи българи. Вече няма да има недоволни от беднотия, пенсии, опазване на здравето, корупция, правосъдна система, липса на независимост на словото, Пирин, детско принуждение, престъпност и убийства, а от Вас и единствено от Вас!
Ако не премахнете всяко подозрение за присъединяване в този обир и имате възприятие за самозапазване, си тръгнете непринудено с достолепие, колкото ви е останало. В противоположен случай ще е с общобългарски митинги за Вашето премахване. Там ще съм и аз.

Кристиян Коев
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР