Безжично зареждане, влагозащита, безрамков екран без прорези и до 5

...
Безжично зареждане, влагозащита, безрамков екран без прорези и до 5
Коментари Харесай

OnePlus 6T може да е първият смартфон със Snapdragon 855



Безжично зареждане, влагозащита, безрамков екран без прорези и до 5 броя камери може да предложи идващият смарт телефон на OnePlus – 6T, който би трябвало да види бял свят през ноември. Също по този начин, съгласно клюки, това може и да е първото устройство, което ще бъде оборудвано с чипсета от последващо потомство на Qualcomm – Snapdragon 855.

Кога обаче може да чакаме новия модел? OnePlus пуска по два смарт телефона годишно от втората година от съществуването си:

Прочетете още: Изплуваха фотоси на неосъществен сгъваем смарт телефон на Samsung

От листата ясно си проличава, че компанията се придържа към избран темп – стартиране в продажба на нови устройства през лятото (най-често през юни) и през есента (ноември). Изключение прави OnePlus X, само че негово продължение няма да има. През есента компанията пуска ново устройство, което е по-скоро ъпдейт, вместо нещо изцяло ново.

При OnePlus 3T главното изобретение бе по-мощният процесор, до момента в който при 5T бе прекосяването към 18:9 екран. OnePlus 6 обаче към този момент е с последния процесор на Qualcomm, разполага с 18:9 екран и е с две камери на гърба… Какво още би могло да бъде добавено?

Една от опциите може да е прибавяне на система за безжично зареждане . От самата компания намекнаха, че стъкленият заден панел на сегашния им модел прави допустимо реализирането ѝ в бъдеще.

Друга опция е пълноценната влагозащита . OnePlus 6 предлага подобдение по този индикатор, само че IP68 сетификат би бил нещо потребно.

Премахване на прореза в екрана също е евентуална опция. Доста почитатели бяха разочаровани от това дизайнерско решение в OnePlus 6 и от компанията дадоха обещание да осъществят софтуерна алтернатива за скриване на “ноча”. Логична последваща стъпка би била цялостното му отстранена. При това състояние може би селфи камерата ще се подава от корпуса когато е нужна...

Три камери на гърба на смарт телефоните евентуално ще са нещо всекидневно през идната година, най-малко при топ моделите. OnePlus оферират устройства от горен клас, тъй че стъпка в тази посока не би била учудваща.

Подчертаваме, че всичко изброено дотук са единствено клюки. Възможно е някои детайли да видят бял свят едвам в OnePlus 7 да вземем за пример или пък да останат във въображението на почитателите.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР