Безгрижният живот на емигриралия в Барселона актьор Васил Василев-Зуека бързо

...
Безгрижният живот на емигриралия в Барселона актьор Васил Василев-Зуека бързо
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Зуека се поболя в Испания 

Безгрижният живот на емигриралия в Барселона артист Васил Василев-Зуека бързо е завършил. Само няколко месеца откакто комикът събра багажа и се реалокира да живее в топлата Испания с втората си жена Ани и техния наследник Стефан, са го застигнали здравословни проблеми.

Бившият екранен сътрудник на Рачков хукнал по лекари поради свиреп болки в гърба. Той ги отключил около новата си работа – амплоато на художник. Зуека рисувал от заран до вечер, а висенето пред статива му докарало изкривявания и болки. На този стадий картините са единственото, с което артистът се устоя. Той продава творбите си в интернет пространството, а някои от картините му гонят и надминават по цени даже тези на Дечко Узунов.

Междувременно господарят на ефира срещна конкуренция и в лицето на личната си щерка Девина от първия му брак с актрисата Нина Димитрова. Девойката също сподели, че работи ловко с четките, и пусна за обмен няколко свои шедьовъра, разяснявайки, че в действителност тя е по-талантлива от татко си. В ефира на Българска национална телевизия наследничката на Зуека се присмя на новото въодушевление на баща си, като показа, че в никакъв случай до момента не го е виждала да рисува, а като по-млад единственото, което творял върху белия лист, били драсканици.

Очевидно обаче рецензиите на познати и непознати не са в положение да прекършат музата на Зуека. Той напълно се е отказал и от актьорлъка, откакто неговият сътрудник в взаимното им зрелище „ Ние, българите “ Васил Априлов също решил да емигрира. Доскоро те репетираха главно онлайн и имаха представления в огромни европейски столици с българска общественост там. Вдъхновен от образеца на другари си, Априлов също взел решение да стегне куфарите и да замине при децата си в Италия, с цел да води по-спокоен живот.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР