Бездомен котарак спаси от бяла смърт 13-годишно русначе, което замръкнало

...
Бездомен котарак спаси от бяла смърт 13-годишно русначе, което замръкнало
Коментари Харесай

13-годишният Руслан замръкна в изоставен строеж и щеше да умре от студ, ако не му се беше притекъл на помощ...

Бездомен котарак избави от бяла гибел 13-годишно русначе, което замръкнало отвън селото си. В Краснознаменски регион в Калининградска област служители на реда откриха изчезналия Руслан П., разгласен за търсене ден по-рано, заяви уеб сайтът " Русская весна ".

В търсенето на момчето взел присъединяване целият персонален състав на районното полицейско ръководство. Служителите на реда проверявали всички контакти на ученика, разпитвали другари и близки, прекосявали маршрута от учебното заведение до дома, оповестяват от районното отделение на съветското вътрешно министерство.

За финален път момчето е било забелязано на 25 януари към учебното заведение в село Доброволск. На образователните занятия той по този начин и не се появил.

На 26 януари към 10.00 сутринта детето било открито на пътя близо до село Доброволск след цяла нощ търсене, в което се присъединили, с изключение на униформените, родителите, съседи и доброволци.

Полицаите завели момчето в сектора, незабавно му дали парещ чай и повикали родителите. По описа на момчето, което на другия ден ставало на 14 години, вместо на учебно заведение решило да отиде при баба си в град Краснознаменск, с цел да може по-бързо да си направи фотография за първия си паспорт.

Понеже не заварил баба си у дома, Руслан взел решение да се върне назад пешком. Докато се прибирал, бързо се стъмнило и момчето се принудило да нощува в недостроена постройка на пътя.

В изоставения градеж компания му правил безприютен котарак, който през цялата нощ топлел Руслан с тялото си.

От признателност, тинейджърът взел със себе си котарака вкъщи и повече не се разделил с него нито за минута. Руслан нямал никакви съмнения по какъв начин да назова косматия си другар и го кръстил Спасител.



Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР