Без значение какво мислим за риалити шоутата, няма да е

...
Без значение какво мислим за риалити шоутата, няма да е
Коментари Харесай

Зодиите с най-голям шанс да станат риалити звезди

Без значение какво мислим за риалити шоутата, няма да е неверно да кажем, че всеки от нас в даден стадий от живота си е гледал най-малко едно такова, въпреки да не го признава. На някои този вид излъчвания не им е харесва, до момента в който други не могат да се отлепят от екрана. Когато почитателите са запитани за какво обичат да гледат по какъв начин хората живеят живота си по малкия екран, множеството дават отговор поради драмата, която това носи.

Замисляли ли сте се обаче да участвате в такова шоу? Разбира се, не всеки е подготвен за риалити телевизия, само че ние считаме, че шест зодиакални знака имат тъкмо това, което е належащо, с цел да станат звезди на дребния екран. Ето и кои са те:

Близнаци

Риалити предаванията не са за срамежливи хора, а Близнаците несъмнено не могат да се причислят към тази група. Те са занимателни, луди и дръзки – съвършената композиция за привличане на зрителски интерес. Представителите на тази зодия знаят по какъв начин да създадат по този начин, че хората да приказват за тях.

Лъв

Лъвът обича да е център на внимание и ползата към него не го плаши, в противен случай – този знак самичък се навират под светлините на прожекторите. Хората от тази зодия са родени водачи и не се опасяват да показват позицията си, без значение дали тя би се харесала на близките или не. Това постоянно води до кавги, което прави Лъвовете златна находка за всяко риалити шоу.

Овен

Овенът също има мощно изразени лидерски качества, като той е един от най-драматичните и смели знаци. С него в никакъв случай не знаеш какво да очакваш, като това притегля интереса на феновете и те са подготвени всяка вечер да включат тв приемника и да го гледат, с цел да не изтърван нищо от неговите невероятни смешки и диви осъществявания.

Скорпион

Понякога Скорпионът може да наподобява много запазен и затворен в себе си, само че това е единствено на пръв взор и няма нищо общо с действителността. Когато е заобиколен от доста други хора, той демонстрира напълно друго лице. Тези хора са буйни, буйни и могат да станат извънредно ревностни и дразнещи, когато се почувстват притиснати в ъгъла. Почти забравихме да споменем тяхната пресметлива и хитра страна, което ги прави фантастични за гледане.

Стрелец

Стига толкоз драма! Във всяко риалити предаване би трябвало да има и занимателен воин, който да подвига кавги, а да забавлява всички с наличието си. Точно подобен е Стрелецът. Той има богат боеприпас от смешки и закачки, които ще накарат всички да се търкалят по пода от смях и с които ще се трансформира в същинска сензация измежду феновете за доста малко време.

Рак

И както във всяка компания, по този начин и в риалити предаванията има потребност от балансьор. Тази роля е поверена на Рака. Той е прочут като един от най-чувствителните и прочувствени зодиакални знаци. Ракът е гласът на разсъдъка във всяко сходно шоу, защото постоянно се пробва да потуши споровете и да въдвори ред в хаоса.  Това надалеч не значи, че представителите на тази зодия са скучни, тъй че несъмнено няма да ви разочароват.

Не бива да се подценява и фактът, че риалити предаванията може да са трамплин към по този начин мечтаната кариера. Все отново звезди като Парис Хилтън и Ким Кардашиян станаха известни точно след присъединяване си в сходен вид шоута.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР