Без значение дали сте решили да празнувате Свети Валентин или

...
Без значение дали сте решили да празнувате Свети Валентин или
Коментари Харесай

Изгодни пътувания за Свети Валентин и Трифон Зарезан в страната и чужбина

Без значение дали сте решили да празнувате Свети Валентин или Трифон Зарезан, едно пътешестване ще ви подсигурява с изключение на хубавото изкарване, също и опознаване на нови и забавни места. А за кои градове са най-изгодните предложения към празника и време ли е към този момент да резервираме, описват специалистите в самолетните пътувания eSky.

Ако към момента се колебаете по кое време тъкмо е най-добре да резервирате – направете го в този момент. До празника остава към месец, а колкото повече се приближаваме до датата, толкоз повече цените се повишават, а местата се изчерпват.

Разбира се, говорейки за романтика и хубаво вино, незабавно се сещаме за Париж. Ако към момента не сте го посетили, може би към този момент е пристигнал моментът, а в случай че сте избрали да го извършите точно на Св. Валентин, това ще ви коства малко под 70 евро за отиване и връщане. Хотелското настаняване започва с цени от 36 евро за двойна стая, а градът предлага доста забавни забележителности, красиви гледки и сигурно един запаметяващ се празник.

Тази година в интервала към 14-ти февруари най-изгодно би било пътуването със аероплан до Милано с цени от 30 евро за двупосочен билет, Венеция – от 33 евро, Кьолн – 38 и Атина – 45 евро. Най-изгодно излиза хотелското настаняване в Атина, с цени, започващи от 17 евро, а най-скъпо в Кьолн – от 40 евро за двойна стая.

Ако към този момент сте били на тези места или пък ви се желае да избягате от зимата и студа в България и да съберете слънчеви лъчи на някой другоземен плаж, то най-изгодно можете да го извършите в Тайланд с цени, започващи от 470 евро за двете направления. Без значение дали ще изберете Банкок или Пукет за своя престой, хотелското настаняване стартира от 8 евро на нощувка.

За тези, които избират да прекарат празника в родината, опциите са доста. Банско, Мелник, Велинград са единствено част от предложенията, а за какво не и една разходка до морето. Хотелското настаняване в българските курорти за празничния интервал стартира от 12 евро за двойна стая, 4-звезден СПА разкош във Велинград да вземем за пример, стартира от 40 евро на вечер.

И в случай че въпреки всичко изберете да празнувате Свети Валентин, а не Трифон Зарезан, какъв по-хубав подарък от едно пътешестване – в страната или в чужбина, според от бюджета, с който разполагате.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР