Без убедително мнозинство, което да застане срещу корупцията и престъпността,

...
Без убедително мнозинство, което да застане срещу корупцията и престъпността,
Коментари Харесай

Лена потвърди: Условието за БСП е Бойко Рашков да поеме КПКОНПИ

Без безапелационно болшинство, което да застане против корупцията и престъпността, от която страдаме всички ние, няма по какъв начин да вървим наред. Това сподели пред публицисти Лена Бориславова, шеф на политическия кабинет на министър-председателя в оставка Кирил Петков.

„ Ние продължаваме да държим в границите на този парламент да има приемане на закон за новата антикорупционна комисия и избирането на ръководител в лицето на Бойко Рашков, който е потвърдил своето предпочитание и подготвеност да се бори против това, от което обществото страда – неправда, корупция, обири “, сподели тя.

Бориславова уточни, че „ Продължаваме Промяната “ ще държи на това измененията в антикорупционното законодателство да бъдат признати във разновидността, в който към този момент са импортирани в Народното събрание, макар настояванията за редакция от страна на „ ИТН “.

Говорителката на кабинета „ Петков “ увери, че групировката й няма да отстъпи и от предлагането отпред на антикорупционната комисия да застане актуалният министър на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков.

„ За нас най-важно е да намерим обединяване към политики и желанието да прокараме някои промени и промени, преди да се приказва за постове. На този стадий диалози за постове не е имало, а и не би трябвало да има “, сподели тя за почналите към този момент диалози за нов кабинет в границите на сегашния парламент.

„ Ще разчитаме на това да забележим същински дейности в Народното събрание, а не обещания на думи. Трябва да забележим доказателство, че хората в ръководещото болшинство имат смелостта да застанат зад една антикорупционна промяна “, добави Лена Бориславова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР