Без следа от 25-годишния Емил Боев от София. Младият мъж

...
Без следа от 25-годишния Емил Боев от София. Младият мъж
Коментари Харесай

Издирват 25-годишен мъж от София, изчезнал време на фестивала Сурва в Перник

Без диря от 25-годишния Емил Боев от София. Младият мъж изчезна по време на фестивала " Сурва " в Перник. В акцията по издирването му вземат участие служители на реда с кучета, водолази и доста доброволци. Другата издирвателна акция през вчерашния ден завърши наред и младежът от Пловдив беше открит в София.

За последно Емил е общувал с майка си часове преди да замине от София за Перник. Казал ѝ е, че я обича и ще ѝ звънне сигурно. Близките му разполагат с информация, че той е липсващ към 3:00 часа сутринта в събота. Няма телефон в себе си. Устройството е намерено в колата на Емил, която оставил отключена. Близките му молят за подпомагане всички, които виждат Емил, да алармират неотложно. Контактите им са публикувани в обществените мрежи. Той е висок към 1,80 м, има брада и мустаци, гъста и рошава коса, носил е камуфлажно яке и тъмни панталони.

Емил Боев е забелязан за последно в петък против събота. С негов другар седнали да се почерпят в Перник. От тогава следите му се губят - Емил оставя телефона в колата си и изчезва, а приятелят му не помни никакви елементи.

Мартин Боев - брат на Емил: " Къса се лентата на единствения човек, който го е виждал последно. Опитва се момчето, работим с него, опитваме се да измислим на къде е тръгнал. По данни просто се е ядосал, разстроил се е, за мен моята версия е, че желал да се усамоти и по тази причина е тръгнал на някъде ".

Семейството на Емил приканва всеки, който има информация за него да не се колебае и да алармира.

Мартин Боев брат на Емил: " Четвърти ден не се е свързал с нито един от нас, което значи, че в случай че е из града е в положение, което не е задоволително съответно за личното си запазване, тъй като теорията, че някъде пие умря от дълго време ".

Много другари на Емил и доброволци всекидневно го търсят в Перник и покрайнината. По техни данни са прегледани и записи от камери за видеонаблюдение, само че от младия мъж няма и диря.

Александър - другар на Емил: " Разчитаме напълно на дружини, които се събират в определени периметри. Обхождаме периметри от към километър, разделяме се на групи и напълно подвластен от сигнали, цивилен, каквото и да е да ни помогне. Има дронове мобилизирани, кучета, търсят доколкото знам от полицията, също и от полицията има и дронове ".

Според психолога Полина Василева би трябвало да има самостоятелен метод в търсенето и реализирането на контакт с със видяни младежи и с деца, оповестени за търсене, каквито случаи в последно време зачестяват.

Полина Василева - психолог: " Добре е въпреки всичко, в случай че може човек да съблюдава положението на детето при всички положения, първото, което би трябвало да се направи е да се алармират службите, съответните органи, които се занимават с това и в случай че може би могъл човек да опита да заприказва, само че доста зависи какви са претекстовете на това дете, тъй като в случай че то бяга от къщи, най-вероятно няма да бъде настроено към диалози, по-скоро може да се паникьоса ".

Според експерти при изчезнали хора би трябвало да не се работи прочувствено и да се съблюдават сткриктно рекомендациите на способените органи. Съветват и неотложно да се алармира при всяка информация за липсващ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР