Без шофьорска книжка и с дължими 3000 лв. глоба ще

...
Без шофьорска книжка и с дължими 3000 лв. глоба ще
Коментари Харесай

Новата мода: Дрифтинг в гаражите на моловете

Без шофьорска брошура и с дължими 3000 лева санкция ще страда бургаски водач, който беше махленски за дрифтинг в под земята паркинг на огромен магазин в морския град.

Става дума за 21-годишен юноша, карал рисково в подземния паркинг. Самоличността му е изяснена с помощта на фрагментите от охранителни камери.

Младежът има брошура от близо 4 години, а за това време има редица санкции – 17, показаха от Министерство на вътрешните работи. Органите на реда допълниха, че той два пъти е лишаван от удостоверение за ръководство на МПС.

Частни охранители са подали сигнал в полицията и последвало задържането на мъжа.

„ Имаме добра съгласуваност с охранителните компании в града и реагирахме бързо. Установихме и издирихме лидера. Наложихме глоба, беше установено и второ нарушаване – нерегламентирано затъмнени стъкла. Автомобилът е спрян от придвижване до премахване на повредата “, посочи комисар Неделчо Рачев, шеф на бранш " Охранителна полиция " към ОДМВР-Бургас.

От неправителствени организации алармират, че подземният паркинг е „ обичано място “ за младежите, които обичат да карат рисковано. Манол Тодоров от съдружие „ SOS–ПТП “ изясни, че случаят е станал в час-пик, когато паркингът е бил цялостен, а не в ранните часове, при липса на коли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР