Без съмнение, срещата между Наполи и Милан ще бъде една

...
Без съмнение, срещата между Наполи и Милан ще бъде една
Коментари Харесай

Анчелоти: Милан е олицетворение на Гатузо

Без подозрение, срещата сред Наполи и Милан ще бъде една от най-интригуващите във втория кръг от Серия „ А “. Големият Карло Анчелоти ще се изправи против Милан, с който завоюва доста през годините, когато бе футболист и ментор на отбора. Сега италианският експерт ще изведе Наполи против „ росонерите “, които пък са водени от Дженаро Гатузо, който бе главен футболист в състава на Анчелоти, когато Милан бе същинско чудовище в Европа. Карлето чака доста сложен мач и показа огромното си неспокойствие да срещне Гатузо.
Valeri set to referee #NapoliMilan
https://t.co/OnTZhQKBTV
@SerieA
#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/zTi47gryA9
— Official SSC Napoli (@en_sscnapoli) 23 август 2018 година „ Когато играеш с Милан, в никакъв случай не е елементарно, тъй като този тим постоянно е мощен. Ще опитам да предам на моя тим вярната конфигурация за изиграването на тази среща, в която би трябвало да дадем максимума от себе си. Познавам Гатузо. По темперамент той постоянно е еднакъв. На пейката е подобен, какъвто бе и на терена. Милан играе като Дженаро. Ще се надигнем против един деликатен тим, който играе проведено и с експанзия. Ще си кажа истината, не чаках да видя Гатузо на пейката като треньор “, стартира Анчелоти.
A few snaps from morning training!

#CastelVolturno
#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/zFHC03vG8W
— Official SSC Napoli (@en_sscnapoli) 22 август 2018 година „ Имах голямото предпочитание да се завърна в Италия, с цел да мога да приказвам своя език. Наполи ми предложи значим план. Качеството ни не е на нужното равнище, само че дружно ще успеем да подобрим представянето си. По това време Неапол е страховит. Хората тук ме почитат доста. Искат да се снимат с мен, само че това не ме тормози. Не ме интересуват рецензиите. Винаги сме мислили само за работа. Това, което споделят другите, не ме интересува “, приключи опитният експерт. Серия А 2 кръг, събота 25 август  Наполи 21:30предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР