Без съмнение Симон Байлс е една от най-успешните спортистки в

...
Без съмнение Симон Байлс е една от най-успешните спортистки в
Коментари Харесай

Симон Байлс като никоя друга!

Без подозрение Симон Байлс е една от най-успешните спортистки в света! Американската гимнастичка завоюва 4 златни медала от олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година и има цели 19 оценки за първо място от международни шампионати.

Това обаче не значи, че тя е престанала да се развива. Тя прави и невъзможното! Тя прави неща, които никоя друга жена не си е разрешавал да прави на съревнование!
View this post on Instagram

Последното ѝ такова осъществяване е прескок " Юрченко " - нещо доста комплицирано и доста рисково! До момента такава композиция от придвижвания е правила само съветската гимнастичка Наталия Юрченко. Трикратната международна шампионка със Съветския съюз обаче не го е правила на съревнование, а Байлс съумя да го извърши на " Ю Ес Класик ". И провокира възторг!

Marathon 46 yesterday to end incredible fundraiser.
Thank you everyone for the support on here.
— Michael Watson (@marathon__mike)

Но освен Симон заслужава овации! Те са и за Гари МакКий, който съумя да пробяга 110 маратона в границите на 110 дни! Каузата му е благородна - той съумя да събере над 120 000 паунда, които ще бъдат дарени на лечебно заведение, в което се лекуват заболели от рак.

Снимка: Reuters

На занимателният фронт герои са Килиан Мбапе и Неймар. Двамата съотборници във френския футболен " Пари Сен Жермен " си спретнаха пердах с... мокри кърпи!

А кой е огромният воин на " Ривър Плейт "? И за какво Флойд Мейуедър опакова рози в банкноти? Отговорите във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР