Без право на повече грешки българският национален отбор се изправя

...
Без право на повече грешки българският национален отбор се изправя
Коментари Харесай

Футболните национали се изправят срещу Унгария във важен мач

Без право на повече неточности българският народен тим се изправя против Унгария във втори мач от европейските квалификации за шампионата през 2024 година Тази вечер от 21.45 ч. българските футболисти гостуват на стадиона в Будапеща.

Двубоят ще бъде излъчен директно по БНТ1 и БНТ3.

В първия си мач преди три дни българите в Разград. Евентуално ново проваляне ще остави отбора на без шансове за една от първите две позиции в група G. Именно тимовете, приключили на първо и второ място, отиват непосредствено на.

" Знаем си нашата класа. Искам да демонстрираме, че се стараем да играем футбол и се борим за националния герб. Това желая да създадем - един млад тим, който има класа ", сподели преди срещата Кръстаич.

Той счита, че грешките би трябвало да се изтърпят, с цел да има напредък на тима. В дуела Кръстаич няма да може да разчита на Петко Христов, който е следващият с травма.

" Очакванията са за цялостен стадион, което ще окаже напън върху играчите. Но великите играчи се раждат на такива мачове ", сподели още сръбският треньор.

В последния си мач с Унгария българският отбор загуби с 1:3. Това се случи през октомври 2020 година в европейска подготовка в София.

" България ще бъде сложен съперник. Много атлетичен, физически здрав тим със постоянна халфова линия. Не би трябвало да оставяме пространство на противника, тъй като те имат задоволително бързи играчи, които ще се възползват от това ", сподели преди срещата треньорът на Унгария Марко Роси и акцентира, че футболистите му не могат да подценяват никого.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР