Без победител завърши срещата от 33-ия кръг на английското футболно

...
Без победител завърши срещата от 33-ия кръг на английското футболно
Коментари Харесай

Лийдс спря Манчестър Юнайтед

Без победител приключи срещата от 33-ия кръг на британското футболно състезание сред тимовете на Лийдс и Манчестър Юнайтед - 0:0. " Червените дяволи " имаха преимущество, само че не съумяха да преодолеят защитата на противника. Отборът на Оле Гунар Солскяер изостава на 10 точки от водача Манчестър Сити.

Това бе първият турнирен мач на Манчестър Юнайтед на " Елънд Роуд " от октомври 2003 година Йоркшърци записаха шести следващ мач без загуба във Висшата лига, като в този интервал се изрпавиха против Челси, Манчестър Сити, Ливърпул и в този момент Манчесър Юнайтед.
На терена отборът на Солскяер имаше преимущество първоначално и организираше по-опасни офанзиви, само че не бе задоволително съсредоточен в завършващата фаза. Отлично подаване изведе Рашфорд зад отбраната, само че той не приключи добре и ударът му бе неакуратен. Фернандеш и Джеймс съумяха да насочат удари в очертанията на вратата, само че без да затруднят Мелие. 
След полович час Лийдс направи първата си по-сериозна офанзива, само че центриране на Ейлинг бе избито в ъглов удар. Малко по-късно Далас стреля от добра позиция в ръцете на Хендерсън. Малко преди почивката Рашфорд накара вратаря на домакините да демонстрира качествата си. Той стреля чудесно от директен свободен удар, само че Мелие направи положително избавяне. 

След почивката Манчестър Юнайтед подвигна равнището за прочут интервал, само че бранителите на противника успяваха да се се оправят в множеството обстановки. В 57-ата минута Бруно Фернандеш получи отлична опция да означи. Португалецът получи топката от Уан-Бисака, само че стреля около вратата. След това в игра за гостите се появи и Пол Погба, само че и той не съумя да промени обстановката на терена.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР