Без мистика и езотерика, само наука, която трябва да даде

...
Без мистика и езотерика, само наука, която трябва да даде
Коментари Харесай

Вижте какво казва цветът на колата за собственика

Без мистичност и езотерика, единствено просвета, която би трябвало да даде отговор на един въжен въпрос – " Какво споделя цветът на автомобила за неговия притежател? “ В случая с него се занимават Марси Купърман, професор по доктрина на цветовете в нюйоркското дизайнерско студио Parsons The New School of Design, доктор Сали Августин - съветник за доста известни марки, както и консултантът по цветовете Леатрис Айземан, която оказва помощ на звездите от шоубизнеса да оформят имиджа си. Всички те дружно стигнаха до едно умозаключение - цветът на автомобила тъкмо характеризира притежателя на автомобила по избран метод, написа AutoMedia.bg. Вижте обяснението на учените, които са създали съществено изследване.

Какво споделя цветът на колата за притежателя?

Черен автомобил

Разбира се, всички тези характерности ще бъдат приблизителни, само че черните коли, да вземем за пример, най-често са изборът на тщеславни и стилни хора. Тези хора са подготвени да поемат опасности, с цел да реализиран задачите си. Сред феновете на черните коли има доста самоуверени и даже нахални хора.

Бял автомобил

Собствениците на бели коли са обективни и уверени. Те са учтими и съвсем в никакъв случай не карат бързо. Тъй като можете да видите доста бели коли по пътищата, по-скоро тяхното положение може да каже повече за притежателя. Ако колата е чиста и добре поддържана, значи той обръща внимание на детайлите и е спретна. Ако бялата кола е по-мръсна, това демонстрира небрежността и безразличието на нейния притежател.

Червен автомобил

Хората, които умишлено избират червени коли, нормално са общителни, импулсивни, радостни и много нападателни. Те са амбициозни, решени да реализират задачите си и желаят да живеят пълноценно. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието, влизат в дейни разногласия и се считат за водачи. С аления цвят на колата те демонстрират на света, че заслужават внимание. Този цвят в действителност е " пътен ексхибиционизъм ".

Сив автомобил

Диаметрално противопоставен на гореописания вид. Шофьорите на сиви коли не обичат да изпъкват. Те са консерватори, последователи на традициите и уравновесените решения. Те обичат постоянството, държат се почтено, умерено и чакат същото държание от другите. Те не се интересуват от статуса, считайки такива неща за дреболии. Те се грижат за природата, деликатни са и са подготвени на взаимни отстъпки. Като цяло, човек, който избира сив цвят на колата, нормално е доста удобен и прагматичен.

Сребрист автомобил

Сребристото не е сиво. За феновете на среброто статусът и престижът са просто значимо нещо. Ако харесвате сребристия цвят, вие сте практични, дейни, изобретателни, умни и имате добър усет. В последна сметка среброто идеално маскира мръсотията в случаите, когато нямате време да подредите колата си заради деен метод на живот. Привържениците на среброто са от вида хора, които ценят елегантността с малко искра.

Син автомобил

Синият цвят е специфичен, тъй като неговите ценители са хора с изострено възприятие за правдивост и съпричастност. В същото време те са правилни, оптимистични, елементарно понасят напрежението и са устойчиви на ударите на ориста. Добри фамилни мъже, които са почтени и ценят искреността. Те обичат да бъдат считани за мъдреци и да бъдат одобрявани за последна инстанция.

Зелен автомобил

Любителите на зеленото имат една прелестна линия - имат чудесно самочувствие и цялостно неуважение към мнението на трети лица за себе си. Въпреки това те са благи, търпеливи, миролюбиви и мъчно споделят " не “. Поради това те постоянно се експлоатират от другите заради обстоятелството, че в действителност са подготвени да оказват помощ на всеки, който изиска. Зеленият цвят, съгласно специалисти, е най-балансиран и натурален. Колкото по-тъмно зелено харесва човек, толкоз повече може да се разчита на него. Той надали ще ви съобщи, измами или разочарова.

Кафяв автомобил

Почитателите на всички нюанси на кафявото са най-обикновените хора. Искат да стоят крепко на земята и да не се опасяват от бъдещето. Трудно понасят измененията, безразлични са към изненадите и избират да знаят, вместо да допускат. Те не преследват специфична хармония и комфорт, главното за тях е деловитост, надеждност, изгодност и облага.

Жълт автомобил

Жълтото е цветът на насладата и щастието. За да сте фенове на този цвят, би трябвало да можете да виждате позитивното във всичко и да се чувствате късметлия и благополучен човек. Човек, който избира жълто, знае, че притегля вниманието и не се срами от това. Той е радостен и има положително възприятие за комизъм.

Златист автомобил

Той е доста рядко срещани и това си има съответното пояснение. Въпреки обстоятелството, че доста хора свързват златото върху кола с шокиращо, блестящо и затова " нелепост “, феновете на този цвят имат развъртян разсъдък, мощен темперамент, ценят комфорта и знаят по какъв начин да вършат пари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР