Без фенове на мача между Царско село и Левски. Отборът,

...
Без фенове на мача между Царско село и Левски. Отборът,
Коментари Харесай

"Царско село" затваря стадиона и за мача с "Левски"

Без почитатели на мача сред " Царско село " и " Левски ". Отборът, който е на последното място в класирането, взе решение да не отваря стадиона си в едноименния комплекс и за дуела от междинния кръг в Първа лига.

Решението е напълно на клуба, а не е подбудено от наказване или заповед на БФС.

" Царско село " към този момент игра пред празни трибуни против други два отбора от столицата - " Локомотив " и " Славия ".

Домакинството на ЦСКА пък бе без гостуващи последователи поради протест на " армейците ", подбуден от съзнателно поставените високи цени на билетите.

Решението на клуба за затварянето на стадиона за мача против " Левски ", който е в сряда от 17:30 ч., е целесъобразно с противоепидемичните ограничения.
Снимка: Lap.bg
" Ръководството на СФК " Царско село 2015 " София би желало да подсети за решението си взето на база заповед на Министерството на здравеопазването РД-01-890 от 03.11.2021 и усложнената конюнктура, обвързвана с разпространяването на COVID-19 в България.

Поставяйки преди всичко здравето на футболисти, служебни лица и почитатели, клубът оповестява, че всички домашен мачове, до момента в който в дейности е актуалната заповед на Министерство на здравеопазването, ще се играят БЕЗ ПРИСЪСТВИЕТО НА ПУБЛИКА.

В тази връзка и идният мач " Царско село " - " Левски ", който ще се играе на 01 декември от 17:30 часа на стадион " Арена Царско село ", ще се организира при закрити врата.

По същата причина без аудитория бяха извършени и предходните две семейства на тима против " Локомотив " София и " Славия ", написаха от клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР