Без ДПС наистина всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена

...
Без ДПС наистина всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Без ДПС наистина всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена приключва

Без Движение за права и свободи в действителност всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена завършва. Това написа във Facebook анализаторът Страхил Ангелов. SafeNews разгласява коментара без редакторска интервенция: Пеевски отсече: „ всичко свърши Христо, приятелю мой “! Няма по какъв начин да не му запиша една алена точка за това в действителност националноотговорно изказване! Без Движение за права и свободи в действителност всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена завършва!

 

SafeNews напомня, че през днешния ден водачът на ГЕРБ очерта минусите, които вижда в предлагането. „ Меморандумът е квалифициран материал, върху който се водят договаряния. Като попската работа е – един поп споделил: „ Няма да гледате какво върша, а ще слушате какво приказвам “. В него написа, че кандидатурите би трябвало да бъдат транспарантни, непартийни, ярки, специалисти. ПП–ДБ не съблюдават тези правила ”, разяснява Бойко Борисов.

Той още веднъж повдигна тематиката за регулаторите. „ Станислав Тодоров за КЕВР, народен представител от Политическа партия – ярка политическа фигура, Петър Петров – за зам.-шеф на ДАНС. Петков се опитваше да ме убеди за това предопределение. Това ли са непартийни, транспарантни фигури? Гюров в Българска народна банка – още веднъж политическа фигура… Шефът на АДФИ по какъв начин беше определен? Неправителствени организации се произнесоха, само че чухме ли ги? Шефът на митниците за какво беше заменен. Ние доведохме българския еврокомисар за министър, те доведоха ярки политически фигури за министри и за министър председател. Не съблюдават нито един принцип “, сподели Борисов.

От Движение за права и свободи нападнаха остро Христо Иванов. „ Лично аз отхвърлих на Христо Иванов делкането, което той ми предложи в моя кабинет ”. Това съобщи в коридорите на Народно събрание ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски. По думите му „ Христо Иванов и олигарсите зад него желаят да вземат прокуратурата ”. „ Битката е за КПКОНПИ и Прокуратурата. Имаше положителни диалози за Конституцията, по какъв начин всичко ще е транспарантно. Логично е, когато има избрани парламентарни групи – ръководещи, съпротива, подкрепящи, регулаторите да бъдат на цялата страна, а не делнати 50/50 ”, добави Пеевски.

Съпредседателят на Демократична България сподели: „ Нима това, че ние сме разговаряли с Движение за права и свободи, е вест? Движение за права и свободи имат справедлив интерес да се опитат да си трансформират позиционирането – и вътрешнополитически, и в интернационален проект, подкрепящи промяната в Конституцията. Пеевски обаче е напът да изгори този капитал, тъй като сдържаността не му е мощна линия ”, разяснява Христо Иванов.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория  България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР