Без да има дори един мач в тежка категория на

...
Без да има дори един мач в тежка категория на
Коментари Харесай

Украинец иска да изпревари Кобрата за мач за титлата

Без да има даже един мач в тежка категория на професионалния бокс, украинецът Олександър Усик освен желае да се бие към този момент за международна купа, само че с цялото си безсрамие желае да предреди всички наложителни кандидати в другите федерации, разкрива Gong.bg.

Според Еди Хърн, управител на някогашния международен първенец Антъни Джошуа, Усик и екипът му почнали да лобират крепко точно той да е идващият противник на спечелилия в реванша сред британеца и Анди Руис.

AJ и мексиканецът ще се срещнат на 7 декември в Саудитска Арабия в реванш на дуела от 1 юни и този, чиято ръка бъде вдигната победоносно от рефера, още веднъж ще купите против името си. И по график ще би трябвало да се изправи против наложителния кандидат на IBF Кубрат Пулев до 31 май 2020 година в отбрана на едната от тях.

Само че Усик се надява да се бие с спечелилия като кандидат на WBO. И това има голяма възможност да е първият му дуел в тежка категория, откакто дебютът му в нея против Карлос Такам пропадна поради травма в бицепса.

" Победителят от мача сред Джошуа и Руис ще би трябвало да избира какъв да е идващият му противник. И тук ще имаме проблем, тъй като и Пулев, и Усик ще кажат - длъжен си да се биеш първо с мен. Доколкото знам, Усик в действителност желае да се бие за купата. Мачът му с Такам пропадна, само че той е подготвен, доколкото разбирам ", съобщи Еди Хърн.

Но колкото и лобито на украинеца да е мощно и да бъде бутан с всички сили да дебютира в мач за международна купа в тежка категория, от IBF са безапелационни, че техният кандидат, а точно Кобрата, би трябвало да е идващият конкурент на спечелилия от Джошуа-Руис. И си има периоди за това.

" Нашият човек е първи на опашката за отбрана на купата от страна на Джошуа или Руис. Разбрали сме се с уредниците на дуела сред двамата, че нашият кандидат ще се бие за международната купа в избраните периоди ", показа представител на IBF пред Sky Sports.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР