Бетонираха емблематичния мост на Колю Фичето в Бяла. Става дума

...
Бетонираха емблематичния мост на Колю Фичето в Бяла. Става дума
Коментари Харесай

Бетонираха емблематичния мост на Колю Фичето в Бяла

Бетонираха емблематичния мост на Колю Фичето в Бяла. Става дума за архитектурно украшение, което няма аналог, само че все пак върху него се лее бетон, до момента в който бива ремонтиран, което провокира изострен разговор сред изпълнителите и жителите на града, оповестява " Нова телевизия ".

Ремонтът на емблематичния мост на Колю Фичето над река Янтра провокира дискусия през миналата седмица. Причината – бетонирането на част от основите на оборудване, което съгласно локални хора и експерти е грозно, неестетично, че даже и рисково за структурата. Изпълнителите на огромния план и общината отхвърлиха обвиняванията и рецензиите.

Мостът на Колю Фичето в град Бяла е именуван архитектурно украшение. В началото на годината стартира неговият ремонт. Самият мост е издигнат за две години, а сагата по неговата реорганизация продължава 6 години. Очакванията на всички е следващата година през май месец да бъде приключен. Но полемиката, която се завъртя в общественото пространство е с тези основи, които са бетонирани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР