Бетис продължи с празничното настроение, надвивайки в резултатен мач, макар

...
Бетис продължи с празничното настроение, надвивайки в резултатен мач, макар
Коментари Харесай

Бетис продължи с празниците след дербито, би в нов резултатен мач

Бетис продължи с празничното въодушевление, надделявайки в ефективен мач, въпреки и мъчно, гостуващия Леганес с 3:2 в 19-ия кръг на Ла Лига.

41 777 фенове, въодушевени от триумфа с 5:3 в предишния кръг на терена на градския противник Севиля, почетоха дуела на стадион „ Бенито Вилямарин “.

Бетис стартира мача по-добре. В 19-ата минута Серхио Леон открадна топката и стреля, вратарят на Леганес мазета, само че право в краката на Кристиан Тейо и той откри резултата – 1:0.

В 40-ата минута Бетис вкара леко чудноват втори гол. Вратарят Антонио Адан изрита мощно топката напред и тя бе овладяна от Хоакин в половината на гостите. Опитният нападател напредна и стреля неспасяемо за 2:0.

Леганес обаче съумя да се върне в мача директно преди почивката с прекрасен гол, вкаран с отдалечен изстрел от Жерар Гамбау. Той направи резултата 2:1 в 44-ата минута.

Леганес напълно не се бе отказал да гони нещо от мача и през второто полувреме се опита да го потвърди. В 71-ата минута се стигна до равнене. Хавиер Ерасо стреля на два пъти и в последна сметка порази задачата за 2:2.

В 84-ата минута обаче Нордин Амрабат игра с ръка в наказателното поле на Леганес и домакините получиха правото да изпълнят дузпа. Рубен Кастро бе прецизен от бялата точка и направи резултата 3:2 за Бетис.

След тази си победа Бетис се озова единствено на две точки зад Севиля, като с 27 заема седмата позиция в класирането. Леганес е 13-и с 24 точки, само че и мач по-малко /отложеният против Реал/.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР