Бетина най-после каза окончателно край на брака си с Лео

...
Бетина най-после каза окончателно край на брака си с Лео
Коментари Харесай

Бетина завинаги натири Лео Кадели!

Бетина най-сетне сподели дефинитивно завършек на брака си с Лео Кадели

Албанецът, прочут ни от сериала „ София Ден и Нощ “, както и с платформата да оказва помощ на небогати хора, се раздели дефинитивно със брачната половинка си.

Жена му Бетина Михайлова, тогавашна кореспондентка от Би Ти Ви, заряза публицистиката, с цел да се отдаде на сина си и на брачна половинка си Лео Кадели. Само че мъжът й си имал доста любовници, макар че тя го подари със наследник, като и първата му брачна половинка.

Двамата се разделиха след пет годишен брак, дълги раздели, неизпълнени обещания, нескончаеми диалози, несходство в характерите и доста паралелни връзки.

„ Бетина е страхотна, само че от две години сме решили, че сме разнообразни по нрав и визия за живот.За жал, не успяхме да създадем взаимно взаимни отстъпки и взехме решение да се разделим дефинитивно. Но нашият наследник Давид ще получава всичко двойно-любов, грижи, внимание и средства “, разгласи Лео Кадели в обществената мрежа.

Бетина заподозряла, че Лео я мами още от началото на връзката им. Но стискала зъби, тъй като била бременна и вярвала, че ще го промени. Благоверният й имал и 17-годишен наследник от карловка, с която също се разделили, тъй като й кръшкал.

Лео се оказал с доста слаби ангели.Кадели не спирал да флиртува, като вместо есемеси от бедстващи хора, получавал такива от палави дами. Албанецът имал много паралелни връзки и не спирал да поставя рога на половинката си, която най-после решила да не търпи повече гаври, носи горещият слух.

Източник: Хотарена

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР