Бет Мидлър изрази гнева си в отговор на решението на

...
Бет Мидлър изрази гнева си в отговор на решението на
Коментари Харесай

Бет Мидлър призова за забрана на виаграта, за да следваме божията воля

Бет Мидлър изрази гнева си в отговор на решението на Върховния съд на Съединени американски щати, което забрани абортите. Актрисата предложи те също да забранят виаграта, тъй като е " божия воля "  мъжете да имат " накуцване ".

Противоречивото разпореждане на Върховния съд даде зелена светлина на отделните щати независимо да забранят здравната процедура. Предвижда се 26 щата да преминат към възбрана на аборта, съгласно института Guttmacher.

В Twitter превъзходната актриса от Hocus Pocus разгласява обръщение с надпис, който припомня, че ако бременността е " божия воля ", то такава е и ерекцията. Нейните 2,1 милиона почитатели бързо трансфораха изображението във вайръл. Повечето мнения поддържат концепцията, постоянно излизайки от шеговития звук. 

 

pic.twitter.com/ozk3dWhjmM
— bettemidler (@BetteMidler) June 27, 2022
Това надалеч не е първата проява на Мидлър във връзка с правата на дамите. В друга обява, също набрала голяма известност в обществените мрежи, актрисата се обръща към Иванка Тръмп с подмятания, че като ученичка Иванка е правила аборт. Баща й, някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, още веднъж повтори, че за него  " анулирането на правото на аборт от Върховния съд дава отговор на божията воля ". 

 

Here it is. pic.twitter.com/DzqNSZySmd
— bettemidler (@BetteMidler) June 25, 2022
 

Очаква се Бет Мидлър да повтори ролята си на магьосница Уинифред в дълго чаканото продължение на кино лентата на Дисни от 1993 година Hocus Pocus.

Героините Сара (Сара Джесика Паркър) и Мери (Кати Наджими) също се завръщат, с цел да съберат още веднъж сестринското трио. Hocus Pocus 2 ще бъде пуснат по Disney+ на 30 септември, тъкмо преди началото на сезона на Хелоуин през октомври.

 
Никоя жена не е изцяло свободна, до момента в който всички дами не са свободни
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР