Бесният скандал за побоя на Юлиан Вергов над колежката му

...
Бесният скандал за побоя на Юлиан Вергов над колежката му
Коментари Харесай

Жената на Юлиан Вергов в несвяст: Не е подозирала за него и Диана!

Бесният скандал за побоя на Юлиан Вергов над колежката му и някогашна държанка Диана Димитрова още тресе страната и безусловно раздели хората на два лагера. Едните поддържат и съчувстват на екранната доктор Огнянова, а други са на страната доцент Банков от " Откраднат живот ". Знаем, че тъкмо по време на фотосите на сериала се случва физическото посягане, което Димитрова реши да разкрие 5 години по-късно.



Вчера самият Вергов беше посетител на Гала, само че за шок на феновете, никой от екипа на предаването не го попита и дума по най-важната тематика. А самият Юлиан изглеждаше спокоен и ухилен, само че... нали е артист.

Не по този начин умерено обаче приема всичко някогашната му половинка Ирина Ялъмова, от която е и щерка му Алена Вергова. Тя е останала в ступор от новината, тъй като не е подозирала за случилото се сред някогашния си и Димитрова. Макар по това време двамата с Вергов да са били разграничени, той постоянно е твърдял, че е обичал най-вече нея в живота си. На няколко пъти те правеха и опити да възстановят връзките си.

Ирина Ялъмова е търсена настойчиво за коментар по тематиката, само че... изчезна безследно. Тя не отговоря нито на телефона си, нито на електронни пощи, на никое място. Реакцията й е колкото странна, толкоз и предстояща, поради целия този потрес.

Ялъмова беше потърсена и на работното си място в уеб страницата, озаглавен " Булевард България ", само че оттова бяха повече от внезапни и отсякоха да не я търси никой, тъй като към този момент не работи на мястото.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР