Беше време, когато двамата се натискаха под път и над

...
Беше време, когато двамата се натискаха под път и над
Коментари Харесай

Теди Александрова в несвяст: Емрах Стораро брутално я унижи в ефир!

Беше време, когато двамата се натискаха под път и над път, а тя се кълнеше в любовта си към него... Оттогава обаче доста вода изтече, а Теди Александрова и Емрах Стораро се трансфораха в живи врагове. Разбира се, откакто цяла България научи, че той й е счупил носа при нечовечен скандал в колата.

Към днешна дата и двамата са свободни и необвързани (като изключим, че Емрах минава от жена на жена през вечер, само че просто за забавление). Това в действителност призна и самия той в ефир като съобщи, че няма сериозна връзка, а желае такава.

" За страдание не съм си намерил жена за мен. Онази жена, която да ме накара да се влюбя и да мисля единствено за нея, да желая непрекъснато да съм с нея. Такава жена би трябвало да не мирише на кръчми, а на дом, на уют, на семейство. Разбира се, би трябвало да ми харесва и външно ", разяснява Емрах.

Малкият наследник на Тони Стораро обаче унижи брутално Теди момент по-късно като съобщи, че съжалява за предходната си връзка и че въобще не е трябвало да има взимане-даване с жена като Александрова.

" В нея нямаше нищо за мен, беше цялостна нелепост цялото това крушение и не знам за какво въобще го направих. Може да съм бил пийнал ", изцепи се Емрах.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Тони Стораро Теди Александрова емрах стораро Теди Александрова и Емрах Стораро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР