“Беше внесен законопроект подписан от 166 депутати- от ГЕРБ, ПП-ДБ

...
“Беше внесен законопроект подписан от 166 депутати- от ГЕРБ, ПП-ДБ
Коментари Харесай

ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС внесоха общ проект за конституционни промени

“Беше импортиран законопроект подписан от 166 депутати- от ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, с което се подсигурява във висока степен болшинството за прокарването на хрумвания за промени в Конституцията ”. Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, предава БГНЕС.

“Чрез концепциите се реализира правосъдната промяна, Висш съдебен съвет се разделя на две- съдийски и прокурорски съвет. Намаляват се и пълномощията на основния прокурор ”, сподели още Иванов.

Кирил Петков, съпредседателят на Политическа партия, посочи, и че е имало обединяване за това националният ни празник да е 24 май с ГЕРБ и Движение за права и свободи. “България е дала голямо благосъстояние на Европа в областта на културата, писмеността у знанието. Само през образования, познание, книжовност и просвета България може да бъде една напредничава страна в Европейски Съюз ”, сподели Кирил Петков.

“Ние предлагаме при служебните кабинети президентът да си избере претендента за министър- ръководител от ръководителя на Народно събрание, шефът на Българска народна банка или шефът на Върховен касационен съд ”, това съобщи и Атанас Атанасов, съпредседателят на Демократична България. Надежда Йорданова от Демократична България благодари и на ГЕРБ-СДС за усилване на функционалностите на Инспектората на правосъдната власт.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР