Беше спокоен пролетен ден, когато канадският фотограф Кен Прети забеляза

...
Беше спокоен пролетен ден, когато канадският фотограф Кен Прети забеляза
Коментари Харесай

Пишбергът, който завладя мрежата: Мъж от град на име Дилдо засне фалически айсберг

Беше спокоен пролетен ден, когато канадският фотограф Кен Прети видя забавен айсберг с забавна форма край източния бряг на Нюфаундленд.

Докато летял с дрон над главата си, Прети, който е родом от градчето Дилдо, осъзнал, че ледената камара има очевидна аналогия с присъща част от мъжката анатомия.



" Поглеждайки откъм сушата, не беше напълно ясно ", споделя Прети. " Но откакто изкарах дрона там, беше нереално какъв брой доста приличаше на - ами, знаете... "

Снимките на фалическия айсберг, направени от Прети, провокираха вълна от забавление във Фейсбук, където потребителите допуснаха, че айсбергът евентуално скоро ще се носи около залива Дик, Нюфаундленд, или допуснаха, че може да обезпечи лед за " най-твърдото пиво ".



Една жена го назова " Дикберг ", а ние самоуверено може да го интепретираме на български като " Пишберг ". " Това име несъмнено се е наложило ", сподели Прети.

Прети сподели, че приликата е била толкоз очевидна, че мнозина са предположили, че изображението е подправено. " Хората не имат вяра, че е същинско. Мислят, че е обработено с фотошоп и всичко останало ", сподели той. " Мога да ви кажа, че е същинско. "

Айсбергите от дълго време са доходоносна атракция за туристите, които се стичат към източното крайбрежие на Нюфаундленд през пролетните месеци, когато късовете лед, изтласкани от гренландския мразовит шелф, се носят надолу по Атлантическия океан.



Правителството на Нюфаундленд и Лабрадор поддържа уеб страницата за търсене на айсберги и е открило, че сега около него минават 66 ледени къса.

Прети признава, че името на родния му град е асъдействало за шегата. (Вестник " Торонто Стар " озаглави материала си за айсберга: " Дилдо мъж улови фалически айсберг в залива Консепшън " ).

" Всичко е на смешка. Всички се тормозят за разноските за живот в наши дни " - сподели той. " Но в случай че този берг може да провокира усмивка на лицата на хората, всичко си заслужава. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР