Беше сложила въжето на шията си и беше усмихната, разказва

...
Беше сложила въжето на шията си и беше усмихната, разказва
Коментари Харесай

Сърцата Спряха. Бате Николай Проговори След Смъртта На Дъщеря Си. Думите Му Просълзиха България

Беше поставила въжето на шията си и беше усмихната ”, споделя през сълзи артистът, представен от " Телеграф ".

Той споделя, че чака синът си Стефан да се прибере от Париж за поклонението. В предсмъртното писмо, оставено от щерка му, тя споделя, че доста е тъгувала, защото се чувствала професионално неосъществена. „ Искаше да ми каже, че не се усеща задоволително професионално осъществена и по тази причина поставя завършек на живота си. Тя, дето е професорка в Париж по нещо обвързвано с осветлението. Тук у нас нямаме такава компетентност. Изключително лъчезарна, нищо не показваше, че има смяна в държанието й. Тя очевидно от дълго време е мислела да го направи това. Накрая приключва с думите „ Обичам те, баща. Теб най-вече. Ще те очаквам там, при моя Бог ”, ридае по телефона Бате Николай. Момичето оставило лист с имената на 10 свои другари.

Семейството ще се събере за поклонението й, което евентуално ще бъде във вторник. „ Тази година беше като поличба за мен. Само за последните три месеца претърпях два пъти кома. Веднъж поради куче, един път поради обирджия и след това автомобил ме блъсна, само че моето е нищо. Не поисквам на никого да му се случи най-лошото — детето да си отиде преди него. Няма по-голяма болежка от тази ”, безапелационен е артистът. Въпреки болката 77-годишния Бате Николай продължава да се надява, че детето му ще откри най-хубавото място, тъй като и той има вяра в това. „ През тези последни дни мога да опиша, че и аз видях тунела. Това е една магнитна сила, която те подвига на галактическо разстояние нагоре. Когато стигнах там, си споделих — това е Господ. И изведнъж… внезапно паднах надолу.

После се разсъниха, а докторката ми сподели, че съм добре и могат да ме изпишат ”, споделя ни Николаев. Той е уверен, че съществува и живот след гибелта. Не единствено поради претърпяното от него, само че и поради майка си. „ Двамата с брат му губят рано татко си, само че два пъти седмично майка им ги води на гроба му. Там приказва с починалия и му споделя по какъв начин със 70 лева пенсия гледа две деца. „ Ние с брат ми стояхме онемели — като че ли говореше с баща по незабележим телефон.

Оттогава усещах, че има връзка с мъртвите, че те съществуват и имам вяра в това ”, споделя Бате Николай. Актьорът има 4 деца от разнообразни дами, по тази причина се виждат рядко. Голямата му щерка — Деница е някогашна стюардеса и в този момент има два козметични салона в София. Малката Надежда е приключила педагогика и дълго време работи в компютърна компания. След това отпътува при брат си Стефан във Франция, където той е много известен. Прави сполучлива кариера като художник — авангардист. Преди години Ванга го лекува от левкемия, като му избавя живота с кръв от 40 костенурки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР