Беше прекрасен човек, скромен и обичлив, хапката даваше от устата

...
Беше прекрасен човек, скромен и обичлив, хапката даваше от устата
Коментари Харесай

Сестрата на загиналия моряк: Беше скромен и обичлив, хапката даваше от устата си

" Беше прелестен човек, непретенциозен и ненагледен, хапката даваше от устата си ". Това показа за Varna24.bg Иванка, сестрата на Александър Бончев, починалият моряк на кораба " Българка ".

Тя описа, че брат й работел като фитер на плавателния съд. Последно се чули на 8 октомври, когато бил в Италия. 

" Сподели, че потеглят за България за ремонт и като се върне иска ми се обади да се забележим. Така и не ми се обади, аз не знаех, че се е прибрал. После от брачната половинка му научих, че имали толкоз доста работа по този ремонт, че вечер като се приберял изнемощял, хапвал и заспивал. Много са бързали да приключат, това научих. Засега обаче тече досъдебно произвеждане и никой не дава повече информация за случилото се. Изготвена е съдебно-медицинска експертиза, само че детайлности не знаем. Силно се надявам сътрудника му да се възвърне и да можем да поговорим за това какво се е случило във съдбовния ден. Бяха доста близки другари ", описа Иванка, която още е мощно смутена от случилото се.    

Ето какво разгласява тя в памет на своя брат във фейсбук:

" В памет на моя обичан брат. Прослави се със свойта гибел неочаквана. Остана постоянно ти на кораба, изпълнявайки служебния си дълг. Ще очаквам аз да звъннеш от пристанище, да питаш: " Сестра ми, по какъв начин си, след месец два ще се завърна ", само че уви не ще докачам този момент. Да върна времето аз желая, само че не мога и тъгата огромна е по теб. Очите пълнят се със сълзите горчиви, сърцето свито е от болежка и кърви. Остана единствено загатна по тебе и фотосите в албума да виждам аз с горест. Остана там надалеч братко благи, в синьото море на вечността, да бдиш над нас като една звезда. Вечно твоя сестра. "

Александър е на 51 години, женен, с дъщеричка на 12 години. Погребението на моряка е на следващия ден (петък) от 10,30 часа на Старите варненски гробища.

Екипът на Varna24.bg сервира най-искрени съболезнования на фамилията и околните на умрелия.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР